+

Galileos Implant

Planiranje implantata uz Vaš Denstply Sirona CBCT RTG

Bilo da se radi o počecima u implantologiji ili da često postavljate implantate, Galileos Implant će Vas voditi kroz proces planiranja implantacije efikasno i kroz samo nekoliko minuta uz maksimalnu sigurnost. Zahvaljujući vizualizaciji boja živčanog kanala i kosti u svim dimenzijama, implantat se može idealno prilagoditi anatomiji pacijenta.
To osigurava visoku pouzdanost, jer se stres minimizira kroz precizno planiranje  i implementaciju. Proces implantacije ne samo da je sigurniji već je zahvaljujući direktno vidljivim kirurškim uvjetima također i minimalno invazivan. Štoviše također ćete uštedjeti vrijeme na konzultacije jer će pacijent bolje razumjeti 3D vizualizaciju. 

Osigurajte kvalitetu i zadržite cjelokupni proces terapije u Vašoj ordinaciji. Sa implantacijom 100% planiranom od Vas! Zahvaljujući Galileos Implant softveru.

Jednostavno i precizno planiranje

Uz samo nekoliko klikova mišem, čak i početnici mogu ispravno pozicionirati implantat.

Bolje prihvaćanje terapije

Omogućite Vašim pacijentima da vide Vaš prijedlog terapije i jasnu dijagnozu u 3D-u.

Pouzdana kirurgija

Koristeći pouzdane kirurške šablone poput CEREC Guide 3 ili SICAT Guide, omogućuje se cjeloviti radni proces u ordinaciji.

Implantologija u 3 posjeta

Uz kombinaciju sa CEREC sistemom, možete odraditi cjelovitu implantologiju u samo tri posjete.


Korak po korak: integrirana implantologija u Vašoj ordinaciji

Pred-korak: Snimanje

Ključno je imati dobru vizualizaciju situacije iz svih perspektiva kako biste imali apsolutno pouzdanu dijagnozu. 3D RTG snimka uzima se uz pomoć Orthophos SL 3D ili Orthophos XG 3D uređaja. Snimka se vizualizira u višestruko nagrađivanom, intuitivnom Sidexis 4 softveru – za maksimalnu dijagnostičku efikasnost.
Holističko planiranje terapije kasnije će uključiti CEREC uređaj (Omnicam ili Primescan) : međuprostor (uključujući nasuprotne zube) može se skenirati u svega dvije minute. Ovakva tzv. integrirana implantologija kombinira planiranje nadomjeska uz informaciju o mekom tkivu i strukturi kosti. Sve što Vam treba je pred Vama.

+

1. Dijagnoza

Završite Vašu dijagnozu pregledavajući 3D snimku i zapisivanjem Vaših nalaza (na slici je prikazan implantat na poziciji 46).
Snimka je uzeta uz pomoć Orthophos SL 3D uređaja, volumen 5 x 5.5 cm.

+

2. Označite živac

Odaberite prikaz čeljusti i mapirajte živac u samo nekoliko klikova. Galileos Implant nudi jedan od najjednostavnijih alata za mapiranje živca: samo kliknite na prikazani kanala živca. Korekcije (pomicanje, brisanje širenje, itd.) su omogućene u bilo kojem trenutku. Slobodna rotacija okolo živčanog kanala osigurava optimalno mapiranje.

+

3. Spojite CEREC podatke

Ukoliko ste opremljeni sa CEREC skenerom (Omnicam ili Primescan), možete uvesti optički otisak i inicijalni prijedlog dizajna nadomjeska. To omogućuje simultano planiranje implantata na temelju kirurških i protetskih uvjeta.

+

4. Odaberite implantat

Odaberite model implantata u jednoj od najiscrpnijih knjižnica implantata. Abatmeni su također dostupni. Ažuriranja se rade u suradnji sa brojim proizvođačima na regularnoj bazi. 

+

5. Pozicionirajte implantat

Uz samo nekoliko klikova, simulacija implantata je optimalno pozicionirana. Moguće su rotacije implantata a sigurnosne margine se mogu namjestiti. Također se mogu mijenjati i prikazi situacije (npr. centrirani prikaz na implantat) kako bi se olakšao rad.

+

6. Napravite izvještaj

Program za izradu izvještaja bilježi proces planiranja implantacije te pomaže u komunikaciji sa pacijentom. Zaglavlje dokumenta može se prilagoditi vizualima Vaše ordinacije.

+

7. Izradite kirurški vodič

Dentsply Sirona nudi brojne opcije za izradu najboljih kirurških vodiča, a neki od njih omogućuju 100% digitalni radni tijek. Možete izglodati CEREC Guide 2 ili CEREC Guide 3 na Vašoj CEREC MC XL Premium Package glodalici i obaviti cijeli proces implantacije u Vašoj ordinaciji.


Povezana dijagnostička rješenja