+
previous

next

Multiadjuster

Svestrano namještanje, i za najzahtjevnije korisnike

Odlično, svestrano i ergonomsko sedlo za oba spola, sa namještanjem širine sjedala i nagiba kako bi kralježnica ostala u uspravnom položaju čak i dok radite nagnuti prema naprijed. Cool i zdravo.

Dvodijelno sjedalo
Namještanje širine sjedala u rasponu od 395-430 mm
Mehanizam za namještanje nagiba
Sjedalo od kože, skaja ili ESD tkanine
Ručno namještanje visine preko plinske opruge
Plinska opruga i baza stolice u krom ili crnoj boji
Maksimalno opterećenje 120kg
Težina 11 kg
Garancija 10 godina

Dodatne izvedbe

Multiadjuster Small

Za one koji žele uže dvodijelno sjedalo uz mogućnost namještanja širine i nagiba. Multiadjuster Small stolica ima sjedalo koje je uže 4cm u odnosu na Multiadjuster stolicu te na taj način daje veći komfor pri sjedenju osobama sitnije građe.
Mehanizam za namještanje nagiba omogućuje bolju regulaciju sjedenja kod osoba sa problemima sa kralježnicom u torakalnom i lumbalnom djelu.

Twin

Preporučujemo Twin stolicu tamo gdje ima više korisnika. Na njoj se može namještati samo visina što omogućuje brzu i jednostavnu uporabu.  
Ova stolica ima fiksnu širinu sjedala od 410 mm no i dalje doprinosi zdravom sjedenju zahvaljujući dvodijelnom dizajnu u obliku sedla. 

Care

Salli Care nudi povoljnu, ergonomski oblikovanu stolicu top kvalitete sa svim koristima za zdravlje koje daju Salli stolice. Uštedite na kupovini stolice i učinite dobro za prirodu jer sjedalo ovog modela radi se od neiskorištenih dijelova kože u proizvodnji.
Sjedalo se sastoji od 4 komada kože sa finim prošivima. Dolazi uvijek u crnoj boji kože.


Boje

Prirodna koža    

Umjetna koža i EDS tkanina

Salli u izradi svojih stolica koristi Elmosoft kožu iz Švedske, visoke kvalitete sa odličnim  karakteristikama rastezljivosti te se izrađuje se bez uporabe kroma. 
Tvornica Elmo uzima u obzir aspekt okoline pri izradi kože kako bi se smanjili utjecaji na okolinu.  Voda koja se koristi u procesu proizvodnje uzima se iz obližnje rijeke te se nakon uporabe u potpunosti čisti od kemikalija i sintetskih materijala te se ponovno ispušta u rijeku.
Na taj način ne samo da se štedi voda već su i emisije stakleničkih plinova svedene na nulu pri proizvodnji.


Kompatibilnost sa dodatnom opremom

Izvedba/Dodatak

Multiadjuster Multiadjuster Small Twin

Allround

Elbow Rest

Elbow Table

-

-

Ergorest

Foot

Foot Support

Salli Expert

Stretching Support

Top & Bottom

Trumpet Base