+
previous

next

Xios XG Supreme

Superiorna dijagnostika uz XG Supreme senzor

Xios XG Supreme daje vodeću kvalitetu snimke u industriji. Takva vrsta superiorne kvalitete snimke sama može činiti značajna poboljšanja u dijagnostici. Podržan sa izborom nekoliko sistema, mogućnostima poboljšanja snimke i jednostavnom uporabom, Xios XG Supreme može promijeniti Vaš pogled na digitalnu dijagnostiku.
Xios XG senzor jednostavno se integrira sa Dentsply Sirona RTG uređajima i softverom kako bi dali bolju, sigurniju i bržu intraoralnu dijagnostiku.

Senzor koji postaje Vaš omiljeni alat u dijagnostici

Izvanredna kvaliteta snimke, odmah dostupna

Teoretska rezolucija od 33 lp/mm i veličina piksela od 15 μm daju vodeću kvalitetu snimke bez potrebe za čekanjem na razvijanje filma.

Više opcija kako bi savršeno pristajala Vašoj ordinaciji

3 veličine senzora, 3 dužine kabla, WiFi ili USB povezivost… sve je rađeno na modularnom dizajnu kako biste prilagodili senzor Vašim potrebama.

Robusnost koja traje, sa zamjenjivim kablom

Premium materijali, visoki standard u procesu proizvodnje i jedinstveni dizajn omogućuju zamjenu kabla u par minuta.

Ordinacijska dijagnostika

Unaprijedite Vašu stomatološku jedinicu integracijom intraoralnih RTG uređaja ili senzora


+

Vaš sistem po Vašim uvjetima

Rađen na modularnoj platformi, Xios XG nudi fleksibilnost kako bi se prilagodio digitalnoj dijagnostici koja najviše odgovara Vašoj ordinaciji. Sa velikim izborom veličina senzora i duljine kablova, od USB ili WiFi povezivosti, možete odabrati tehnologiju koja zadovoljava Vaše potrebe. Osim toga, sve komponente u sistemu su osmišljene za jednostavnu integraciju u postojeći ordinacijski program. Tako da se možete prilagođavati potrebama kako se pojave, bez potrebe za promjenom cijelog sistema. A to znači da će Vaša investicija zadržati vrijednost i u budućnosti.

Teoretska rezolucija od 33 lp/mm

Čistoća snimke je najbitniji tehnički faktor koji određuje kvalitetu snimke. Izvanredna rezolucija snimke osnova je u definiranju tkiva, identifikaciji karijesa i analizi drugih defekata. Sa teoretskom rezolucijom od 33 lp/mm Xios XG Supreme daje vodeću rezoluciju i kvalitetu u industriji.

Inspirirajuća dijagnostika

Xios XG intraoralni senzor nudi vodeću teoretsku rezoluciju u industriji za konzistentno oštre, detaljne snimke koje niti jedan drugi digitalni senzor ne može postići. Uz jasno vidljivu koštanu trabekulaciju, lamina duru i caklinsko-dentinski sloj, terapeuti ovise o superiornoj kvaliteti snimke Xios XG-a koja zadovoljava njihove dijagnostičke potrebe. Intraoralni senzor daje beskompromisan nivo jasnoće, oštrine i detalja digitalnoj radiografiji.

Jedinstveni kabel koji možete sami zamijeniti nudi najbolji povrat investicije

Korist od kabla senzora kojeg sami možete zamijeniti, najviše će se pokazati u budućnosti. Patentirani sistem kabla košta samo djelić novog senzora i može se zamijeniti bilo kada – rezervni kabel osigurava rad bez zastoja ukoliko se kabel ošteti.


Istaknute značajke

Dinamičke postavke oštrine

Uz dinamičke postavke oštrine i  prilagođenim poboljšanjima snimke, možete individualno namjestiti oštrinu, svjetlinu i kontrast za pet različitih dijagnoza. 
Simulator dinamičkih postavki oštrine

Tehnike paralelnog snimanja

Ova tehnika današnji je standard u intraoralnoj dijagnostici. Prednosti dijagnostike uz ovakvu tehniku korištenja klinički je dokazana.


Galerija intraoralnih snimaka

previous

next


Tehničke karakteristike

Karakteristike XIOS XG Supreme
Ukupne dimenzije – veličina 0 23.6 x 32 x 7.5 mm
Ukupne dimenzije – veličina 1 25.4 x 38.3 x 7.5 mm
Ukupne dimenzije – veličina 2 31.2 x 43 x 7.5 mm
Aktivna površina – veličina 0 18 x 24 mm
Aktivna površina – veličina 1 20 x 30 mm
Aktivna površina – veličina 2 25.6 x 36 mm
Fizička veličina piksela 15 μm
Teoretska rezolucija 33.3 Lp/mm
Izmjerena rezolucija 28 Lp/mm
Duljina kabla senzora Do 2.7 m
USB modul  
USB priključak Verzija 2.0
Napajanje Putem USB priključka
WiFi modul  
Tehnologija IEEE 802.11b/g
Funkcija WiFi modula Postolje i punjač za WiFi senzor sa LED statusnim prikazom