Kirurški reflektor

ZYO kirurški reflektor rezultirao je iz pitanja rada sa reflektorom koji ne baca sjenu i LED tehnologije koja je u skladu sa medicinskim protokolima.

Izniman dizajn u spoju sa vrhunskom tehnologijom, daje iznimne rezultate: kompaktnost, jednostavnost rukovanja, štedljivost i učinkovitost.

Ujednačena reprodukcija boja nad cijelim operativnim područjem, omogućuje reprodukciju snažnog, potpuno bijelog svijetla hladne boje koje ne sadrži infracrvene zrake te tako ispunjava sve potrebne standarde.

Zahvaljujući LED tehnologiji, održavanje je minimalno, a ušteda energije je značajna.

Kontrola osvjetljenja

Elektronička kartica kontrolira napajanje strujom za 6 LED žarulja i automatski kontrolira njihovu toplinu te tako omogućuje dulji vijek trajanja žarulja. Elektronička kartica također kontrolira intenzitet osvjetljenja, koji može biti od 5 000 do 32 000 Lux-a, a sve se obavlja pomoću senzora preko kojega možete birati između sedam razina osvjetljenja, popraćenih zvučnim i vizualnim signalima.

Ekskluzivni materijal

ZYO lampa napravljena je od materijala razvijenim kroz aeronautičko istraživanje koji se sastoji od potpuno nove polimerske legure, koja ima izuzetna toplinska svojstva, te je izuzetno lagana što povećava kompaktnost i smanjuje težinu ZYO lampe.

Ergonomija

Artikulirajuća ruka ZYO lampe osmišljena je kao nastavak Vaše ruke dajući Vam istu fluidnost i raznovrsnost pokreta. Njezin bionički dizajn, sa vrlo finim prirodnim pokretnima, znači da se može koristiti u sve tri dimenzije uz maksimalnu pokretljivost.

Izvedbe

ZYO X.1/U

Integriran na reflektorsku ruku na stom.jedinici

ZYO X.1/S

Na pokretnom stalku

Tehnički podaci

Izvor osvjetljenja

6 LED žarulja

Potrošnja

20 W

Intenzitet osvjetljenja na daljini od 700 mm

32 000 Lux

Indeks uzvrata boje

> 85 %

Temperatura boje

6.500 K

Područje osvjetljenja na daljini od 700 mm

160 x 70 mm

Raspon osvjetljenja

Od 15 % do 100 %

Vijek trajanja LED žarulje

50.000 h

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden