Assistina 301: 30 godina broj 1

Kvaliteta, inovacije i korisnost proizvoda glavne su smjernice W&H proizvoda. Pravilna i profesionalna njega čini izuzetno važnu ulogu u dugotrajnosti i zadržavanju vrijednosti nasadnih instrumenata. Već 30 godina Assistina 301 uređaj za reprocesiranje instrumenata radi taj posao – i to izvrsno.

W&H
Assistina 301 plus omogućuje savršeno održavanje nasadnih instrumenata.

Visokokvalitetni nasadni instrumenti zahtjevaju visokokvalitetno održavanje. Predstavljanjem asistine 301 1992. godine, W&H je doveo održavanje dentalnih instrumenata na potpuno novi nivo. Uređaj za održavanje nudi savršenu njegu i ispravno podmazivanje koje je potrebno za funkcioniranje i dugi radni vijek dentalnih instrumenata.

Zrakom pogonjena Assistina 301 plus je osmišljena za koljičnike, nasadnike, turbine, zračne mikromotore i zračne skidače kamenca. Tijekom jednog ciklusa održavanja, čisti sprej kanale sa tekućinom za čišćenje, podmazuje zupčanike visokokvalitetnim W&H servisnim uljem, i na kraju osuši instrumente komprimiranim zrakom. Svi ovi koraci izvrše se za samo 35 sekundi pritiskom na tipku.

Uspješna priča koja traje 30 godina

Uređaj za reprocesiranje dolazi sa ključnim prednostima za stomatologe: od jednostave i sigurne uporabe do smanjenih servisnih troškova. U usporedbi sa tradicionalnim uljima za podmazivanje, automatski sistem za disperziranje ulja smanjuje troškove 90%. To čini automatsko održavanje instrumenata ne samo prigodnim već i najefikasnijim načinom njege nasadnih instrumenata. Adapteri za priključivanje turbina od drugih proizvođača još su jedna prigodna karakteristika: nasadnici i koljičnici sa ISO priključkom ne zahtjevaju adaptere, a dostupan je veliki izbor adaptera kako bi se osigurala kompatibilnost sa ostalim certificiranim sistemima.

U kombinaciji sa W&H termalnim dezinfektorima Teon ili Teon + i jednim od W&H modela sterilizatora, Assistina 301 plus osigurava higijenske standarde najvišeg nivoa: laka, brza, sigurna za uporabu, nije ni čudo da podržava stomatologe diljem svijeta i čini njihov rad lakšim već 30 godina.

W&H
Potrebno je samo 35 sekundi kako bi se odradio jedan ciklus održavanja, a nasadni instrument savršeno se održavao.