Intego Ambidextrous

Intego Ambidextrous

Dentsply Sirona – Savršeno prilagođen

Intego Ambidextrous osmišljen je za desnoruke i ljevoruke stomatologe koji žele optimalnu ergonomiju bez kompromisa pri radu. Ova stomatološka jedinica daje Vam opciju promjene pozicije liječničkog elementa brzo i bez napora. Jedinstveni zakretni mehanizam omogućuje promjenu iz pozicije za dešnjake u poziciju za ljevake u samo 15 sekundi, čineći ga izuzetno fleksibilnim, posebice u ordinacijama sa više korisnika.

Pogledajte proces konverzije

Proces konverzije ukratko

Intego Ambidextrous mehanizam

1. Korak

Proces zakretanja aktivira se pritiskom na polugicu ispod vodene jedinice koja istog trena oslobađa mehanizam za zakretanje.

Intego Ambidextrous vodena jedinica

2. Korak

Kako se vodena jedinica lagano pomiče iza naslona za leđa, liječnički element i glava reflektora mogu se simultano premjestiti na novu poziciju bez potrebe za dodatnim prostorom.

Intego Ambidextrous dodatni elementi

3. Korak

Konačno, ukoliko je element opremljen sa tacnom ili držačem za intraoralnu kameru, oni se mogu brzo premjestiti na drugu stranu elementa.

Kompaktni dizajn

Intego Ambidextrous nudi veliku fleksibilnost u malom prostoru. Unatoč opciji konverzije, nije potreban dodatni prostor u usporedbi sa ostalim Dentsply Sirona stomatološkom jedinicama. Inteligentno osmišljeni mehanizam za zakretanje omogućuje kompaktne pokrete u svim fazama zakretanja. Tijekom procesa zakretanja jedinica ostaje stabilna u svim pozicijama.

Sljedeće brojke pojašnjuju činjenicu da Intego Ambidextrous u svakoj fazi zakretanja ne zahtjeva više prostora u odnosu na druge modele Intego stomatoloških jedinica.

Intego Ambidextrous
Intego Ambidextrous

Intego Ambidextrous dostupan je u dvije izvedbe: Intego i Intego Pro. Opcije opreme jednake su kao i kod modela bez mehanizma za zakretanje.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden