O nama

Naša priča počinje 1988. godine kada je gospodin Ivan Kramarić kao certificirani serviser Siemens dentalne opreme osnovao servis za popravak elektromedicinske opreme pod nazivom Uni Servis.

Sedam godina kasnije, točnije 1995., registrirali smo ime firme Unidental te započeli zastupati cjelokupni asortiman opreme za stomatološke ordinacije. Od samog početka naš fokus bio je zastupati najbolje svjetske brendove dentalne opreme kako bismo našim kupcima priskrbili najmodernija i najcjelovitija rješenja u opremanju ordinacija.

Polazeći od iskustva, nudimo Vam uvijek ono što bi najbolje odgovaralo Vašim potrebama, bez skrivenih troškova i sa ciljem da ono što kupite traje i dulje od očekivanog.

Uz uslugu prodaje, nudimo Vam i jedan od najiskusnijih servisa u regiji koji se redovito educira kako bi znali riješiti svaki problem na koji naiđemo. Naš servisni tim raspolaže sa velikim lagerom originalnih rezervnih dijelova te svaku intervenciju može riješiti u jednom dolasku. Što god da kupite od nas, stojimo iza toga i ne trebate brinuti da će Vaša oprema dugo stajati ukoliko dođe do kvara.

Uz veliki izbor opreme, nudimo i asortiman najkvalitetnijih potrošnih materijala iz područja restorative, endodoncije i protetike. Za svaki proizvod iz naše ponude nudimo i edukaciju ili probno testiranje kako biste se iz prve ruke uvjerili u kvalitetu onog što kupujete.

U želji da Vam omogućimo samo najbolje, stojimo Vam na raspolaganju za sve upite i prijedloge.

Tu smo za Vas, jer S nama je lakše!

POVIJEST UKRATKO:

1988.

Početak budućeg UNIDENTAL-a. Nakon 7 god. rada u Jugodent servisu Zagreb, g.Ivan Kramarić osnovao je ‘UNI-service’, obrt za popravak zubarske i zubotehničke opreme, prvi certificirani servis za SIEMENS-SIRONA dentalne i RTG uređaje na području sjeverozapadne Jugoslavije.

1993.

‘Uni-service’ postaje ‘Uni Dental service’.

1994.

Postajemo prvi certificirani servis u Hrvatskoj za W&H Dentalwerk GmbH iz Austrije.

1995.

Postajemo certificirani servis za proizvode tvrtke DURR Dental GmbH.

1996.

‘Uni Dental service’ postaje d.o.o. i mijenja ime u UNIDENTAL. Time se zaokružuju prodaja, servis i zastupanje, te uspostavlja suradnja s još nekoliko velikih dentalnih brandova.

2003.

Počinjemo surađivati sa tvrtkom Optica Laser.

2005.

Uspostavljamo suradnju sa tvrtkom EMS iz Švicarske.

2006.

Unidental d.o.o. je uvršten u Zlatnu knjigu najuspješnijih malih poduzetnika.

2011.

Proširujemo i registriramo dodatne djelatnosti kod Trgovačkog suda u Zagrebu.

2013.

Otvaramo novu Poslovnicu u Zagrebu, Horvaćanska cesta 77 i obilježavamo 25. godišnjicu naše povijesti.

2014.

Postajemo službeni servisni centar za Dentsply Sirona nasadne instrumente pod jamstvom čime se znatno ubrzava servisni protokol te se umjesto slanja instrumenata u tvornicu, servis vrši lokalno u najkraćem roku.

2015.

Započinjemo suradnju sa Salli finskim proizvođačem terapeutskih stolica.

2017.

Postajemo centar za kalibraciju i dijagnostiku Dentsply Sirona diodnih lasera.

2018.

Proširujemo asortiman na vrhunske Dentsply potrošne materijale i uređaje iz područja restorative i endodoncije.

2019.

Montirali smo jubilarnu 300. stomatološku jedinicu, što je nastavak duge uspješne priče koja započinje iz vremena Siemens stomatoloških jedinica.

2020.

Kako bismo nadopunili brzo rastući segment CAD CAM opreme, započinjemo zastupati DeguDent proizvode i potrošne materijale.