Dentsply Sirona – Vaš pouzdani partner

Intego je dostupan sa Compact izvedbom vodene jedinice za optimalnu iskorištenost prostora. Integrirana boca za demineraliziranu vodu osigurava konstantnu kontrolu kvalitete vode dok EasyPad korisničko sučelje na liječničkom elementu nudi jednostavnu i intuitivnu uporabu. Štoviše, Intego garantira slobodu kretanja Vašem timu zahvaljujući kompaktnom asistentskom elementu. Intego je dostupan kao TS ili CS model – kako biste mogli odabrati način rada koji Vama najviše odgovara.

Dvije vrste liječničkog elementa

TS izvedba sa visećim crijevima

CS izvedba sa bičevima

Ambidextrous izvedba

Intego jedinica može se naručiti i sa Ambidextrous mehanizmom osmišljenim za ljevoruke korisnike jer se liječnički element može postaviti na lijevu ili desnu stranu. Ova opcija može se kombinirati i sa TS i sa CS izvedbom liječničkog elementa.

Intego Ambidextrous izvedba

Integrirane opcije

Od prvog prikaza intraoralne situacije pomoću SiroCam kamere, pa preko RTG snimke sa Heliodent Plus uređajem i XIOS XG senzorom, do strojne endodoncije uključujući recipročne instrumente, svi koraci su maksimalno pojednostavljeni zahvaljujući integraciji svih opcija u stomatološku jedinicu. Ne želite imati preveliku inicijalnu investiciju? Ne brinite, sve opcije mogu se naknadno ugraditi uz puno jamstvo.

Intego strojna endodoncija

Strojna endodoncija

Sa prikazom apeks lokatora i regulacijom okretnog momenta. Može se postaviti do 6 radnih sekvencija, a podržava i Reciproc funkciju. Instrumenti se mogu brzo i jednostavno odabrati unutar menija čime se dobiva na ergonomiji i uštedi vremena.

Intego intraoralna kamera

Intraoralna kamera

Kamera može biti postavljena na liječnički ili asistentski element te podizanjem iz utora automatski prikazuje sliku na monitoru montiranom na stupu reflektora. Snimke i multimedijske datoteke mogu se odabirati direktno preko EasyTouch korisničkog sučelja.

Intego RTG dijagnostika

RTG dijagnostika

Heliodent Plus intraoralni RTG može se integrirati u stup reflektora čime se dobiva na prostoru i ergonomiji a XIOS XG Supreme USB intraoralni senzor može se priključiti na USB priključak koji se nalazi na asistentskom ili liječničkom elementu.

Sigurnost na koju možete računati

Koncept prevencije infekcija na Integu osmišljen je kako biste mogli brzo i jednostavno obavljati proces čišćenja. Kompaktna vodena jedinica i asistentski element mogu se prilagoditi različitim zahtjevima i potrebama slobodnim odabirom sukcijskog sistema i opcija za prevenciju infekcija.

Intego
Intego boca za demineraliziranu vodu

Boca za demineraliziranu vodu

Za kontroliranu opskrbu vodom. Može se također napuniti Dentosept S dezinficijensom za stalnu dezinfekciju i ručnu sanitaciju.

Intego glatke površine

Glatke površine

Dizajn elementa bez udubina osigurava maksimalnu kontrolu infekcije u najkraćem mogućem vremenu.

Intego sukcijski sistemi

Sukcijski sistemi

Kompatibilan sa svim konvencionalnim sistemima mokre ili suhe sukcije, uključujući amalgam separator.

Detaljni pregled dostupnih boja

Korisnički paketi

Funkcionalni dodaci osnovnoj opremi. Paketi se ne mogu kombinirati.

Advance

 • C+ elektronička nožna sklopka
 • Sprayvit E puster u liječničkom elementu
 • Opskrba nasadnih instrumenata LED svjetlom
 • 1. turbinsko crijevo
 • 1 BL ISO E mikromotor
 • LEDlight Plus reflektor
 • Nadoplata: EasyTouch korisničko sučelje i LEDview Plus reflektor
https://www.dentsplysirona.com/en/explore/treatment-centers/intego/basic-unit/equipment-options/_jcr_content/par/teaser_list_698293789/teaserList_par/teaser_item_1278508733/image.img.582.HIGH.jpg/1533911633208.jpg

Innovation

 • C+ elektronička nožna sklopka
 • Sprayvit E puster u liječničkom elementu
 • Opskrba nasadnih instrumenata LED svjetlom
 • 1. turbinsko crijevo
 • 1 BL ISO E mikromotor
 • Sirosonic L skidač kamenca
 • LEDview Plus reflektor
 • Nadoplata: EasyTouch korisničko sučelje

Ostali paketi

Svi opcijski paketi mogu se kombinirati jedan sa drugim.

https://www.dentsplysirona.com/en/explore/treatment-centers/intego/basic-unit/equipment-options/_jcr_content/par/teaser_list_1024194658/teaserList_par/teaser_item_2089643830/image.img.582.HIGH.jpg/1533911642675.jpg

Ergo

 • ErgoMotion sistem
 • Motor za podizanje pacijenata do 185 kg težine
 • Dva naslona za ruke
 • Artikulirajući naslon za glavu
https://www.dentsplysirona.com/en/explore/treatment-centers/intego/basic-unit/equipment-options/_jcr_content/par/teaser_list_1024194658/teaserList_par/teaser_item_18138634/image.img.582.HIGH.jpg/1533911646128.jpg

Endo Pro

 • Integrirana kontrola okretnog momenta
 • ApexLocator
 • Endo 6:1 koljičnik
 • e-control funkcija

Samo u kombinaciji sa EasyTouch sučeljem

https://www.dentsplysirona.com/en/explore/treatment-centers/intego/basic-unit/equipment-options/_jcr_content/par/teaser_list_1024194658/teaserList_par/teaseritem/image.img.582.HIGH.jpg/1533911647124.jpg

Sivision ready

 • USB priključak na liječničkom ili asistentskom elementu
 • Mrežni priključak
 • Priprema za naknadnu ugradnju intraoralne kamere
https://www.dentsplysirona.com/en/explore/treatment-centers/intego/basic-unit/equipment-options/_jcr_content/par/teaser_list_1024194658/teaserList_par/teaser_item/image.img.582.HIGH.jpg/1533911638542.jpg

Sivision Start

sa / bez monitora

 • USB priključak na liječničkom ili asistentskom elementu
 • Mrežni priključak
 • Sirocam F intraoralna kamera (AF ili AF+ uz dodatnu nadoplatu)
 • Nosač monitora na stupu reflektora
 • Opcija: 22” AC monitor

Vi imate izbor

Intego nudi mnogobrojne opcije opreme između kojih možete birati – kako biste konfigurirali stomatološku jedinicu prema osobnim željama.

Lounge presvlake
Idealan komfor zahvaljujući mekanoj površini i podebljanom punjenju. Bira se između 5 različitih boja prošiva koji se nalaze na naslonu za leđa i sjedištu. Dostupne su u šest različitih boja.
Premium presvlake
Omogućuju visoki stupanja komfora čak i kod dužih zahvata. Dolaze u 12 različitih boja.
Tacna za CS izvedbu liječničkog elementa
Na pomičnom nosaču sa kojeg se može skinuti i sterilizirati u autoklavu. Dostupna u većoj ili manjoj izvedbi.
Tacna za TS izvedbu liječničkog elementa
Na nosaču podesivom po visini. Može se odvojiti i sterilizirati u autoklavu.
Ravni naslon za glavu
Sadrži magnet zahvaljujući kojem se brzo i lako može namjestiti željena pozicija. Dolazi i u Lounge izvedbi sa većim magnetom za još bolju fiksaciju.
Dvozglobni artikulirajući naslon za glavu
Omogućuje lakše pozicioniranje i bolju preglednost teško dostupnih područja. Može se prebaciti na suprotnu stranu kako bi se omogućio pristup pacijentima u kolicima.
C+ elektronička nožna sklopka
Standardna u svim paketima opreme. Brzina mikromotora i intenzitet skalera mogu se dinamički namještati pomoću velike metalne pedale. Joystick i funkcijske tipke omogućuju brzo i higijensko upravljanje funkcijama stolice.
Priključci za vanjske uređaje
Za priključak uređaja poput pjeskare ili skidača kamenca. Sadrži priključke za struju, zrak i vodu.
EasyPad korisničko sučelje
Membranske tipke sa svim funkcijama prikazanim u jednom nivou, 3 memorije brzine za mikromotor, displej sa prikazom brzine ili vremena.
EasyTouch korisničko sučelje
Sa ekranom osjetljivim na dodir. Pregledan prikaz najbitnijih funkcija za svaki nasadni instrument, omogućuje vizualni prikaz apeks lokatora.
Četverosmjerni nožni prekidač
Omogućuje brzo i jednostavno namještanje visine i pozicije naslona za leđa i sjedišta.
LEDlight Plus reflektor
Sadrži 6 LED-ica ukupne jačine 30.000 luksa. Beskontaktni senzor omogućuje higijensko rukovanje a jačina svjetla može se namjestiti u 5 nivoa.
LEDview Plus reflektor
Sadrži 4 polikromatske LED-ice kvalitete danjeg svjetla ukupne jačine 40.000 luksa koje mogu mijenjati intenzitet i temperaturu boje, dok beskontaktni senzor omogućuje higijensko rukovanje.
Tipkovnica na asistentskom elementu
Lako se čisti, sa funkcijama za ispiranje pljuvačnice, punjenje čaše, paljenje reflektora i memorijama za pozicioniranje stolice.
SIVISION 22” AC monitor
Uz ovaj HD monitor možete prikazati snimke sa intraoralne kamere ili RTG snimke. Prezentacije, video zapisi ili prikazi implantološke terapije omogućuju bolju komunikaciju sa pacijentom direktno na stolici.
SiroCam kamera
Dostupna u tri izvedbe – F, AF i AF+. Sa fiksnim ili automatskim fokusom, rezolucije do 1276 x 796. Glatkih je površina koje se mogu dezinficirati.

INTEGO – popis opcija

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

 • Hidden