Lyla: Vaše prilagodljivo rješenje – sada i u budućnosti

Suočite se sa svim izazovima – uz Lylu, novi sterilizator S klase iz W&H. Pametne nadogradnje zadovoljiti će potrebe Vaše ordinacije i čine ovu W&H inovaciju savršenim partnerom za Vaš higijenski protokol. Uz laku nadogradnju iz S u B klasu, W&H pokriva sve potrebe sa samo jednim uređajem. Ova pametna tehnologija čini Lylu otpornom na buduće zahtjeve i rješenjem za najbolje reprocesiranje i prevenciju infekcije.

W&H Lyla

S klasa sterilizacije je sigurna i održiva metoda reprocesiranja medicinskih instrumenata. Nova Lyla podržava ordinacijski tim svojom sigurnošću i jednostavnošću. Sistem pametne nadogradnje ima dodatnu vrijednost, te daje brzo i prilagodljivo rješenje aktiviranjem dodatnih funkcija koje su u tom trenutku potrebne Vašoj ordinaciji. Jednostavna za uporabu i opremljena s najboljim vremenima ciklusa u svom segmentu, Lyla je profesionalan uređaj za Vaš sterilizacijski protokol.

Pametne nadogradnje

Otkrijte nadogradivost uz sistem Aktivacijskih Kodova! Nudi nekoliko Aktivacijskih Kodova koji nude krojenu mogućnost da poboljšate dodatne značajke. Jedan od bitnijih kodova je “B ciklus”. On jednostavno i brzo nadograđuje Lylu u B klasu sterilizatora po EN 13060 normi. Stoga, što god da se dogodi u budućnosti, biti ćete dobro pripremljeni uz ovu jedinstvenu Lyla funkciju.

Super brzi ciklusi

Različiti dostupni ciklusi garantiraju mogućnost sterilizacije nekoliko tipova instrumenata, uključujući i šuplje, zapakirane i nezapakirane ili one stavljene u kasete. Nježni ciklus osigurava sterilizaciju osjetljivih i poroznih stvari, poput kirurške odjeće.

Sigurna slijedivost

Integrirani USB spremnik osigurava kompletnu digitalnu dokumentaciju o obavljenim ciklusima. Pisač naljepnica može se priključiti na sterilizator kako bi ispisivao naljepnice sa bar kodovima. U kombinaciji sa USB spremnikom, to poboljšava Vaš sistem slijedivosti. Zahvaljujući čitaču bar koda, možete skenirati naljepnice u kartoteku pacijenta – jednostavan način za povezivanje ciklusa, instrumenata i pacijenta.

Proširena povezivost može se ostvariti uz W&H Steri App. Ona omogućuje upravljanje i udaljeno nadgledanje sterilizatora zahvaljujući Wi-Fi povezivosti. Štoviše, povijest ciklusa automatski se sprema na smartphone što osigurava ekstra sigurnost.

Jednostavna uporaba

Neprikosnovena uporabljivost zahvaljujući 3.5“ ekranu osjetljivom na dodir i pojednostavljenoj strukturi menija, održavanju koje štedi vrijeme i naprednoj funkcionalnosti čine Lylu vodećim sterilizatorom u svojoj klasi.

Ručno punjenje vode je jednostavno zahvaljujući integriranom lijevku i poklopcu spremnika za vodu koji se lako može skinuti. Glatke površine i ergonomski oblik čine čišćenje jednostavnim, a zahvaljujući modularnim nožicama ona može pristati svugdje. Zahvaljujući visokoj pouzdanosti, servisni interval je postavljen na 4,000 ciklusa ili 5 godina.

Potrebe i zahtjevi mogu se promijeniti. Pripremite se uz Lylu! Ona nudi profesionalnu sterilizaciju i miran um kod reprocesiranja i prevenciji infekcije – sada i u budućnosti. Uz Lylu možete odgovoriti fleksibilno nadolazećim izazovima i povećati sigurnost za Vaše pacijente i Vaš tim – sve unutar W&H AIMS protokola.

W&H

Jednostavna nadogradnja u B-klasu sterilizatora prema normi EN 13060.

W&H

Nova Lyla sada dolazi u još više ekološki prihvatljivijem pakiranju od 100% recikliranog kartona.

W&H AIMS

Lyla W&H
W&H AIMS – sigurna prevencija infekcije korak po korak

W&H AIMS (Advanced Infection prevention Management Solutions) je higijenski proces za svaku ordinaciju.

Vodi Vas kroz svaki individualni korak proces reprocesiranja kako bi se minimizirao rizik od infekcije. W&H proizvodi nude potpunu funkcionalnost za Vaš prilagođeni higijenski radni proces.