Neviđeni napredak u piezo kirurgiji

Piezo tehnologija kao jednostavan dodatak Implantmed-u

Novi Piezomed modul iz W&H igrač je koji čini razliku u piezo kirurgiji. Modul se sada može koristiti kao jednostavan dodatak Implantmed Plus uređaju. Ovom inovacijom firma W&H postavlja nove standarde u kirurškim aplikacijama. Genijalni modularni sistem kombinira ekspertizu iz različitih područja kako bi udovoljio zahtjevima za maksimalne primjene.

W&H Piezomed

Implantmed Plus od sada je svestrani uređaj zahvaljujući novom Piezomed modulu iz W&H.
Novi modul može se lako postaviti na bilo koji Implantmed Plus uređaj, čime se kombinira piezo kirurgija i implantologija u jednom uređaju. To, u kombinaciji sa sistemom za mjerenje stabilnosti implantata i funkcijom dokumentiranja, čini W&H prvim proizvođačem koji pokriva sva kirurška područja. Oralni kirurzi mogu se radovati otkrivanju svijeta novih mogućnosti u zahvatima.

Unaprjeđivanje poznatih radnih koraka

Piezomed modul pojednostavljuje zahvate u oralnoj kirurgiji i implantologiji, pošto korisnici uvijek imaju odgovarajući uređaj pri ruci u kompaktnoj formi koja štedi na prostoru, bez obzira na to o kakvoj se primjeni radilo. Standardizirani rad modularnog sistema pojednostavljuje svakodnevni rad cijelom timu u ordinaciji.
Štoviše, potrebna je samo jedna irigacijska cjevčica i jedna fiziološka otopina, što omogućuje optimizirano rukovanje.

W&H Piezomed Plus
Piezomed Plus modul otvara novu perspektivu u zahvatima.

Piezomed W&H
Piezomed Classic modul je idealan za opću uporabu.

Sa Piezomed Plus i Piezomed Classic modulima, W&H ima dvije modularne izvedbe koje pokrivaju sve piezo kirurške zahvate, bilo da se radi o povremenoj ili intenzivnoj uporabi:

• Najlakše rukovanje
• Patentirana automatska detekcija instrumenata
• Besprijekorna preciznost u rezanju
• Optimalno hlađenje mjesta preparacije zahvaljujući specijalnom dizajnu sprej sistema

Novi modul donosi korisniku sve benefite W&H piezo tehnologije.

W&H

Redefiniran kirurški proces

Kombinacija Implantmed Plus i Piezomed modula mijenja radne metode u oralnoj kirurgiji i implantologiji. Svi proizvodi i funkcionalnosti koje dolaze sa novim modularnim sistemom u potpunosti su krojeni prema potrebama korisnika: W&H kirurški koljičnici omogućuju izvođenje procedura sa neviđenom preciznošću, dok bežična nožna sklopka osigurava veći komfor o slobodu pokreta. Osstell Beacon za mjerenje stabilnosti implantata omogućuje sigurnost u procjeni pravom trenutka za opterećivanje implantata. Sveobuhvatna funkcija dokumentiranja garantira potpunu slijedivost.

W&H Piezomed modul
Novi Piezomed modul: važna komponenta koja je do sada nedostajala na tržištu.

Laka nadogradnja modulom osigurava jednostavnu tranziciju između dvije tehnologije, predstavljajući pravi korak naprijed. Implantologija i piezo kirurgija kombinirane u jednom uređaju – pravi napredak u svakom pogledu!

W&H
Novi modularni sistem iz W&H pojednostavljuje kirurški proces.

W&H piezomed
Piezomed Plus modul otvara nove perspektive u zahvatu.