Povećajte limite uz Lara XL sterilizator

HIGIJENA I STERILIZACIJA

Inovacija proizvoda znači svladavanje izazova. Uspješno nadilaženje izazova je u srcu W&H tvornice kako bi se osmislila najsuvremenija tehnologija i alati koji čine rad u ordinaciji sigurnijim, efikasnijim i prijateljskijim prema pacijentima. Uz novi Lara XL sterilizator, W&H predstavlja novi dodatak već popularnim modelima sterilizatora visokih performansi. Više značajki, više inovacija, više kapaciteta – Lara XL nadilazi sva Vaša očekivanja.

Lara XL campaign subject

Lara XL će premašiti Vaša očekivanja. Uređaj oduševljava sa još većim kapacitetom, štednjom energije i brzim ciklusima B tipa, naprednom povezivosti i opcijama slijedivosti.

Najbrži sterilizacijski ciklusi u klasi, opsežna dokumentacija, intuitivna navigacija i još više, čine ovaj model W&H sterilizatora prvim izborom za tisuće stomatoloških ordinacija. Lara XL probija granice sa još više inovacija i korisnosti. Pažljivo je razvijena nudeći veći kapacitet i još više korisnih značajki. Dodatno, napredna tehnologija je usmjerena prema usvajanju budućih razvoja tehnologija i osigurava opsežnu povezivost kao i nadogradivost.

Povećajte performanse

Patentirana Eco Dry + tehnologija automatski namješta vrijeme sušenja prema masi punjenja, reducirajući tako vrijeme ciklusa i optimizirajući potrošnju energije. To je ‘zeleno rješenje’ za sterilizacijske procese koje ima kao popratni efekt produženi servisni vijek instrumenata održavajući njihovu izloženost toplini na potrebnom minimumu.

Povećajte kapacitet

Lara XL nudi impresivnu veličinu komore od 28 litara. Veći volumen omogućuje sterilizaciju do 7 kila zapakiranih instrumenata u jednom koraku. Jedinstven i izuzetno fleksibilan sistem nosača plitica sa šest velikih plitica pametno iskorištava povećani kapacitet komore.

Lara XL with the door open

Veliki kapacitet u kombinaciji sa izuzetno fleksibilnim sistemom nosača plitica nudi brojne opcije punjenja.

Povećajte povezivost

Lara XL je bazirana na sofisticiranom i prema budućnosti orijentiranom tehničkom konceptu koji omogućuje lako povezivanje sterilizatora sa drugim uređajima kako bi se pojednostavilo rukovanje, dokumentacija i izrada izvještaja. Inovacije poput ioDent®systema ili W&H Steri aplikacije su napredni pogledi prema integraciji praktičnih digitalnih alata u radni proces.

Povećajte nadogradivost

Lara XL se može nadograditi uz dvije vrste W&H aktivacijskih kodova: EliTrace i Fast Cycle. Slijedivost je ključna značajka za efikasan, siguran i transparentan radni proces. Uz napredni sistem dokumentiranja, EliTrace nudi slijedivost sve do individualnog instrumenta. Naljepnice sa barkodom mogu se staviti na svaku sterilizacijsku vrećicu kako biste imali trag da je svaki instrument steriliziran. Fast Cycle je dodatna funkcija koja omogućuje sterilizaciju nezapakiranih instrumenata u samo 20 munuta.

Povećajte iskoristivost

Inteligentna struktura menija omogućuje intuitivnu navigaciju kroz sve funkcije Lara XL sterilizatora. Veliki izbor opcija može se odabrati kroz ekran osjetljiv na dodir u boji. Ručno punjenje spremnika za vodu potpomognuto je uz integrirani lijevak. Spajanje na sistem za demineralizaciju vode je također moguće, što automatizira proces punjenja i odvodnje.

Snažan fokus stavljen je na povezivost i nadogradivost kako bi se osigurao benefit koji donosi najnovija tehnologija. Lara XL pomiče granice kada govorimo o kapacitetu, štednji energije i brzim ciklusima B tipa. Njezine mogućnosti povezivosti i napredne opcije slijedivosti čine sterilizator spremnim za individualne potrebe. Sada i u budućnosti.

Više informacija o Lara XL sterilizatoru može pronaći ovdje.