Predstavljamo Vam novi, nagrađivani Axeos: Najnapredniji CBCT uređaj iz Dentsply Sirone sa najvećim 3D volumenom

Dentsply Sirona želi ponuditi svojim korisnicima terapijska rješenja koja im trebaju kako bi pomogla u radu ordinacije a pacijentima donijela osmijeh na lice. Kako bi ostvarili to obećanje, Dentsply Sirona predstavlja novu generaciju 2D/3D uređaja – Axeos.

Dentsply Sirona Axeos
Axeos – CBCT uređaj iz Dentsply Sirone sa najvećim 3D volumenom

Axeos, najnoviji vrhunski 2D/3D uređaj iz Dentsply Sirone, nudi istodobno i komforno iskustvo za pacijente i kliničare i alat za rast ordinacije na polju terapijskih rješenja. Izvanredna kvaliteta snimke i integrirano iskustvo koje povezuje tehnologiju i ordinacijski tim zajedno pomažu u onome što je najbitnije – u pružanju najbolje njege pacijentima. Od fokusiranog vidnog polja (Ø5 x 5.5 cm) za endodontske zahvate do velikog vidnog polja (Ø17 x 13 cm) koje pokriva kompletnu denticiju, uključujući oba čeljusna zgloba, Axeos nudi veliki izbor za dijagnostiku.

Kako se dentalne ordinacije sve više prilagođavaju sigurnosnim protokolima te im prilagođavaju radne navike, Dentsply Sirona nastavlja nuditi inovativna rješenja. Axeos je osmišljen ne samo da udovolji velikom izboru dijagnostičkih potreba i rastu Vaše ordinacije, već i da smanji potrebu za fizičkim kontaktom kako bi se osigurala sigurnost pacijenata i osoblja. “Naš cilj je pomoći dentalnim profesionalcima kako bi oni omogućili zdrave i sretne osmjehe. Radeći sa stomatolozima kako bi se razumjele njihove potrebe i pretvaranje njihovih želja u konkretna rješenja je ono što nas motivira. Sa našim novim dijagnostičkim uređajem, ne samo da nudimo izvanrednu kvalitetu, kliničku sigurnost i jednostavno korisničko sučelje već i pametnu integraciju kako bi se osigurali besprijekoran radni protokol i procedura ”, govori Don Casey, CEO u Dentsply Sironi.

“Čekanje je loše iskustvo i za doktora i za pacijenta. Čak i gore, ako ne mogu vidjeti ono što želim vidjeti, morati ću ponoviti snimku, a pacijent će otići jer više ne vjeruje mojoj terapiji, ” kaže Prof. Chung How Kau, Odjel Ortodoncije, Birmingham, Alabama, SAD. “Axeos ima upravo savršen omjer između izvrsnosti, brzine i preciznosti. Ekspozicija za veliki volumen taje samo 16 sekundi a snimka je odlična i u 2D i u 3D formatu. ‘Wow’ efekt Axeos tehnologije pomaže mi u realizaciji moje terapije.”

Axeos nudi tri ključna benefita ordinaciji: kliničku pouzdanost, pametnu povezivost sa integriranim rješenjima i planiranje terapije, a sve u kombinaciji sa izvrsnim iskustvom i za pacijenta i za doktora. Dodatno, nova jedinica omogućuje rast ordinacije i poboljšane kliničke rezultate kroz vodeću edukaciju i trening u industriji. “Axeos omogućuje našim strankama povećanje ponude terapija uz jednostavan za uporabu, visoko kvalitetan i svestran dijagnostički uređaj, što na kraju pomaže u pružanju najbolje terapije i njege. ” dodaje Michael Geil, podpredsjednik odjela za opremu i instrumente u Dentsply Sironi.

Nudeći veliki broj vidnih polja (FoV), idealan je za različita terapijska područja, uključujući specijalizirane 3D dijagnostičke potrebe poput digitalne ortodoncije. Uređaj nudi izvanrednu kvalitetu snimke uz inteligentnu low-dose opciju, veći nivo komfora uz asistenciju prilikom pozicioniranja pacijenta i pametnu prilagodbu visine – funkcija pomoću koje se visina uređaja može namjestiti prije nego pacijent uđe u RTG sobu. Komforan pristup invalidskim kolicima omogućuje direktno i nekomplicirano pozicioniranje.

Axeos dolazi sa modernim i visoko intuitivnim nagrađivanim Sidexis 4 dijagnostičkim softverom koji pomaže u preciznoj dijagnozi. Prilagođavanjem potrebama ordinacije, Sidexis 4 se jednostavno integrira sa različitim dijagnostičkim softverima poput SICAT® Implant, SICAT® Air, SICAT® Function i SICAT® Endo ili se može koristiti za SureSmile usluge, pomažući u individualnim radnim procesima i čineći ekspanziju ordinacijskih usluga mogućim sada ili u bilo kojem trenutku u budućnosti.

Uglađeni dizajn elemenata, poput ambijentalnog osvjetljenja, novi intuitivni EasyPad displej i integrirani kabinet za nastavke, samo su neke od značajki koje su pomogle Axeos uređaju da osvoji Red Dot Award Product Design u 2020.

“Vrlo smo ponosni na ovo veliko priznanje koje smo dobili za našu inovaciju. To je priznanje za naš trud i još važnije, inspiracija da nastavimo nuditi našim kupcima visoko kvalitetne proizvode u svakom aspektu. ” kaže Susanne Schmidinger, podpredsjednica globalnog marketinga i kliničkih poslova za uređaje i instrumente u Dentsply Sironi.

Za više informacija oAxeos uređaju kliknite ovdje.