W&H Assistina One – Jedina koja ubrzava moj dnevni radni rad

Brza, temeljita i jednostavna za uporabu: Assistina One ubrzava dnevni rad i poboljšava njegu nasadnih instrumenata. Uz najkraći radni ciklus u svojoj klasi i visoko kvalitetnim rezultatima njege, ovo inovativno rješenje za održavanja instrumenata vrhunski je uređaj za vrhunske profesionalce.

Jedina za novi nivo njege instrumenata

Assistina One je prvi odabir kod njege dentalnih nasadnih instrumenata, uključujući zračne mikromotore i zračne skidače kamenca. Nova generacija W&H uređaja sa jednim priključkom opremljena je sa izvanrednim Quick Connect sistemom za izmjenu instrumenata. Može se prilagoditi individualnim potrebama i savršeno se uklapa u radni proces.

Jedina za savršenu njegu

Cjelokupni proces podmazivanja i čišćenja sprej kanala traje 18 sekundi, čineći Assitinu One najbržim uređajem u svojoj klasi na tržištu. A radi samo uz pomoć komprimiranog zraka: nije potreban priključak na struju.

Uređaj se postavlja i spreman je za uporabu u trenu. Zajedno sa jednom tipkom za pokretanje ciklusa i prigodnim sistemom za nadopunu sredstva za čišćenje i uljenje, Assistina One je moderno rješenje za njegu i održavanje nasadnih instrumenata u ordinacijama koja imaju visoki standard u održavanju opreme.

Jedina temeljita

Visoko kvalitetni rotacijski instrumenti zahtijevaju visoko kvalitetnu njegu.

Zapravo, propisno i temeljito održavanje igra esencijalnu ulogu u dugotrajnosti instrumenata i zadržavanju njihove vrijednosti. Uređaj za održavanje instrumenata osigurava savršenu njegu i vrši pravilni ciklus podmazivanja, krucijalni za funkciju i dug servisni vijek nasadnih instrumenata.

Assistina One temeljito podmazuje sve zupčanike, propisno čisti sprej kanale i čak isušuje unutarnje dijelove komprimiranim zrakom.

Jedina za podmazivanje

Njega nasadnih instrumenata uz Assistinu One ekonomičnije je u odnosu ručno podmazivanje ili druge sisteme.

Laboratorijski testovi MD-302 ulja iz Assistina One Care Seta pokazalo je da vodi do manje frikcije i značajno manje abrazije zupčanih dijelova u odnosu na konkurentne uređaje.

Abrazija na zupčanim dijelovima može se smanjiti od 28% do 77%.

Jedna protiv 20

Assistina Care Set ima isti učinak kao i 20 kantica F1 spreja za podmazivanje instrumenata.

To znači da se sa jednim setom može podmazati do 2.800 instrumenata što štedi novac, vrijeme i količinu neiskorištenog ulja.

Uz maksimalno podmazivanje pri minimalnoj potrošnji, Assistina One je visoko ekonomično rješenje.  

Prigodno jedinstvena

Assistina One krojena je prema potrebama onih koji je koriste.

Različiti adapteri za podmazivanje daju visoku fleksibilnost, intuitivan dizajn omogućuje prigodnu uporabu i izvanredne rezultate održavanja: ova nova generacija uređaja sa jednim priključkom za instrumente podiže održavanje nasadnih instrumenata, zračnih mikromotora i zračnih skidača kamenca na novi nivo.

Usporedba Assistina Twin i Assistina One

Assistina TwinAssistina One
Vrsta procesaČišćenje sprej kanala, podmazivanje unutrašnjostiČišćenje sprej kanala, podmazivanje unutrašnjosti
Pogodna zaNasadnike, koljičnike, turbine, zračne mikromotore i čistače zubnog kamencaNasadnike, koljičnike, turbine, zračne mikromotore i čistače zubnog kamenca
Zapremnina komore2. instrumenta1. instrument
Strujni priključak100–240 V AC; 50/60 Hz100–240 V AC; 50/60 Hz
Potrošnja komprimiranog zraka40 NL/min50 NL/min
Radni tlak5-10 bar5-10 bar
Dimenzije
(širina x dubina x visina)
297 x 435 x 190 mm166 × 383 × 243 mm
Težina3.8 kg2.2 kg
Spremnici200 ml za Activefluid,
200 ml za F1 ulje
200 ml za Activefluid,
200 ml za F1 ulje
AutonomnostDo 2.800 ciklusaDo 2.800 ciklusa

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden