Connect Case Center

Dentsply Sirona – Šaljite digitalne otiske iz ordinacije u labos

Bilo da započinjete radni proces uz Primescan ili Omnicam – možete jednostavno uzeti digitalni otisak u Connect softveru i sigurno poslati podatke o skenu i dodatne informacije labosu po Vašem izboru preko Connect Case Center-a. Dentalni tehničari zaprimaju informacije u Connect Case Center Inbox i mogu raspravljati s Vama o slučaju u stvarnom vremenu.

Kompatibilno sa

OraCheck – softver za digitalni nadzor intraoralne situacije
inLab softver – automatsko povezivanje
Softveri treće strane poput exocad i 3Shape Dental Designer
Validirana izravna konekcija u 3Shape Dental Designer

Zašto odabrati Connect?

 • Lako i brzo uzimanje otisaka u Connect softveru
 • Lak pristup podacima o skenu i informacijama
 • Labosi mogu lako zaprimiti sken direktno u njihov CAD softver
 • Siguran i anoniman transfer i zaprimanje podataka
 • Poboljšana komunikacija zahvaljujući transferu dodatnih informacija i izravnoj chat funkciji
 • Bez dodatnih troškova i licenci

Radni tijek uz Connect softver

Korak 1. Skeniranje

I Primescan i Omnicam mogu brzo i precizno stvoriti otisak mjesta preparacije, antagonista i zagriza u pacijentovim ustima – bez uporabe praška i u boji. Možete prekinuti i nastaviti proceduru skeniranja u bilo koje vrijeme.

Korak 2. Provjera otiska

Nakon što se uzme intraoralni sken, virtualni 3D model se iskalkulira i prikaže unutar nekoliko sekundi. Korisnik može provjeriti kvalitetu skena na ekranu i ponoviti skeniranje ukoliko je potrebno. Korisnik također može definirati marginu preparacije ili ostaviti taj dio labosu.

Korak 3. Slanje

Ordinacija učita 3D model na Connect Case Center u samo nekoliko sekundi i završi digitalnu narudžbu. Odabere se željeni laboratorija podaci o narudžbi prenensu.

Dodatno, podaci se mogu poslati i u otvorenom STL formatu.

Connect Case Center

Unikatni portal iz Dentsply Sirone omogućuje brzu i laku suradnju – te daje ordinaciji opciju sigurnog slanja podataka i ukoliko žele, anonimizirati ih. Klikom na tipku, laboratorij odmah zaprima kompletne informacije o skenu. Stoga, ordinacija i labos mogu diskutirati o slučaju i razmijeniti dodatne informacije u stvarnom vremenu dok je pacijent još uvijek u stolici.

Zašto raditi uz Connect Case Center?

Štedi vrijeme – podaci o 3D modelu učitavaju se direktno iz Connect softvera u Connect Case Center, stoga vrijeme transporta i troškovi postaju stvar prošlosti. Digitalni narudžbeni list i slanje mogu se prepustiti asistentu kao i do sada. Dentalni laboratorij zaprima informaciju odmah a Vi dobivate potvrdu zaprimanja na e-mail.

Sigurnost– svaka narudžba koja se treba poslati preko Connect-a može se autorizirati od strane stomatologa sa vlastitim digitalnim potpisom. Štoviše, Connect Case Center u skladu je sa najstrožim EU regulativama o zaštiti podataka.

Poboljšana komunikacija – Stomatolozi, dentalni tehničari i pacijenti imaju benefit simultanog prijenosa otiska i podataka o narudžbi preko Connect Case Center-a.

 • Pregledajte i prodiskutirajte 3D model sa laboratorijem prilikom konzultacija sa pacijentom
 • Odmah dostupna korekcija otiska bez potrebe za dodatnim terminima
 • Prigodno slanje dodatnih podataka (fotografije pacijenata, podaci o dizajnu restauracije, itd.)
 • Chat funkcija može se koristit bilo kada
 • Integrirana Skype konekcija za razmjenu informacija
 • Dodatne opcije izvoza (npr. AtlantisSimplant, i SureSmile)

Connect Case Center Inbox

Uz Connect Case Center Inbox, i stomatolozi i labosi mogu raditi uz njihov uobičajeni softver pritom imajući puni pristup podacima o slučaju.

 • Brži siguran prijenos podataka – Nema više prijenosa podataka putem mail-a, USB-a ili online providera. Sada možete jednostavno učitati Vaš slučaj na Connect Case Center Inbox direktno iz Connect softvera. Uz Inbox, labosi mogu odmah preuzeti slučaj u sigurnom i dokumentiranom radnom procesu.
 • Lakša komunikacija između ordinacije i labosa – Preko chat funkcije, ordinacija može komunicirati u stvarnom vremenu sa dentalnim laboratorijem, čak i za vrijeme tretmana. Inbox dokumentira sve, stoga labos ima pregled svih narudžbi uključujući njihove detalje, podatke o skenu i Vašoj komunikaciji što čini komunikaciju lakšom i efikasnijom.
 • Otvoren prema svakom lab softveru – podaci o intraoralnom skenu mogu se izvesti u bilo koji laboratorijski softver za dizajniranje poput exocad-a i 3Shape-a. Labosi mogu započeti sa dizajnom i izradom uz jednostavnu integraciju u njihov CAD/CAM radni proces.
 • Bez dodatnih troškova– Bilo da se radi o Primescan-u ili Omnicam-u – svaki uređaj dolazi sa besplatnom licencom koju ordinacija može dati laboratoriju po izboru.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

 • Hidden