Svestrano namještanje, i za najzahtjevnije korisnike

Odlično, svestrano i ergonomsko sedlo za oba spola, sa namještanjem širine i nagiba sjedala kako bi kralježnica ostala u uspravnom položaju čak i dok radite nagnuti prema naprijed. Cool i zdravo.

Normalna veličina sjedala daje dobru potporu, stoga i djeluje udobnije kod ljudi koji imaju širu zdjelicu. To je posebice izraženo ukoliko su mišići fleksibilniji. Manji model, Small MultiAdjuster posebice se sviđa ljudima sa užom zdjelicom. Također, ukoliko imate zategnute mišiće oko zdjelice i/ili relativno kraće noge manje sjedalo može biti ugodnije za sjedenje.

  • Dvodijelno sjedalo
  • Namještanje širine sjedala (405-425 mm)
  • Namještanje nagiba sjedala
  • Sjedalo od kože, skaja ili ESD tkanine
  • Ručno namještanje visine preko plinske opruge
  • Plinska opruga i baza stolice u krom ili crnoj boji
  • Maksimalno opterećenje 120kg
  • Težina 12 kg
  • Garancija 10 godina

Dodatne izvedbe

MultiAdjuster Small

Za one koji žele uže dvodijelno sjedalo uz mogućnost namještanja širine i nagiba. Multiadjuster Small stolica ima sjedalo koje je uže 6 cm u odnosu na Multiadjuster stolicu te na taj način daje veći komfor pri sjedenju osobama sitnije građe.

Mehanizam za namještanje nagiba omogućuje bolju regulaciju sjedenja kod osoba sa akutnim bolovima u leđima.

Twin

Preporučujemo Twin stolicu tamo gdje ima više korisnika. Na njoj se može namještati samo visina što omogućuje brzu i jednostavnu uporabu.

Ova stolica ima fiksnu širinu sjedala od 405 mm no i dalje doprinosi zdravom sjedenju zahvaljujući dvodijelnom dizajnu u obliku sedla. Stolica se opcionalno može opremiti sa mehanizmom za namještanje nagiba sjedala.

Boje

Prirodna koža

Umjetna koža i EDS tkanina

Salli u izradi svojih stolica koristi Elmosoft kožu iz Švedske, visoke kvalitete sa odličnim karakteristikama rastezljivosti te se izrađuje se bez uporabe kroma.

Tvornica Elmo uzima u obzir aspekt okoline pri izradi kože kako bi se smanjili utjecaji na okolinu. Voda koja se koristi u procesu proizvodnje uzima se iz obližnje rijeke te se nakon uporabe u potpunosti čisti od kemikalija i sintetskih materijala te se ponovno ispušta u rijeku.

Na taj način ne samo da se štedi voda već su i emisije stakleničkih plinova svedene na nulu pri proizvodnji.

Kompatibilnost sa dodatnom opremom

Model/Dodatak

Multiadjuster

Multiadjuster Small

Twin

Allround

Elbow Rest

Elbow Table

Ergorest

Foot

Foot Support

Salli Expert

Stretching Support

Top & Bottom

Trumpet Base

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden