Neo Spectra ST flow

Neo Spectra ST flow

Dentsply Sirona – Jednostavniji, svestraniji estetski tekući kompozit.

Zahvaljujući jedinstvenoj konstrukciji SphereTEC ispuna, Neo Spectra ST flow omogućuje pojednostavljeni izbor nijanse, poboljšano rukovanje i dugotrajnu estetiku.

 Neo Spectra ST

Pojednostavljen izbor nijanse

5 CLOUD nijansi pokriva svih 16 nijansi VITA 1 spektra boja.

Poboljšano kameleonsko stapanje omogućuje univerzalnim CLOUD nijansama da pokriju cjelokupni VITA spektar. Za specijalne slučajeve tu su i bleach white nijansa plus dvije opaktne dentinske nijanse i translucentna caklinska nijansa. Uživati ćete i u besprijekornom stapanju Neo Spectra ST flow nijansi sa Neo Spectra ST i Neo Spectra ST Effects univerzalnim kompozitima.

Poboljšano rukovanje

Optimalna raznovrsnost na zahtjev.

Od početka do kraja, uživati ćete u svestranosti materijala koji ostaje na mjestu do inicijacije instrumentom. Neo Spectra ST flow dostupan je u različitim pakiranjima. Uvjeriti ćete se da je vrlo jednostavno aplicirati kompozit bez obzira na to da li dolazi u kompulama ili špricama, jer njezin mali nastavak za aplikaciju omogućuje izvanredan pristup.

 Neo Spectra ST flow rukovanje
 Neo Spectra ST flow estetika

Estetika koja traje

Visoka čvrstoća, sjaj i otpornost na stvaranje mrlja.

Uz SphereTEC tehnologiju na Vašoj strani, uživati ćete u pouzdanoj čvrstoći materijala koji je otporan na stvaranje mrlja od bojila poput kave, čaja i crnog vina. SphereTEC tehnologija omogućuje lako poliranje do visokog sjaja, baš svaki put.

 Neo Spectra ST flow tehnologija

SphereTEC tehnologija pojednostavljuje i Vaše najčešće kompozitne restauracije.

Pregled proizvoda sa narudžbenim kodovima

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden