Purevac HVE kanila + zrcalom

Dentsply Sirona Kanile

Dentsply SironaKanila sa velikim volumenom sukcije i ugrađenim zrcalom

Nove Purevac HVE kanile sa zrcalom omogućuju jednoruki rad prilikom aspiracije tekućina i debrisa istodobno pružajući retrakciju, vidljivost i osvjetljenje prilikom dentalnog zahvata.

Purevac HVE sistem daje puno ergonomskih prednosti i konvertira standardni 11mm priključak sisaljke u 16mm priključak za sauger kako bi kanila savršeno pristala u utor.

Purevac HVE kanile – preglednost i sukcija u jednoj ruci

Purevac HVE kanile – preglednost i sukcija u jednoj ruci

  • Bolja preglednost – Zrcalo koje se ne magli za kontinuiranu aspiraciju tekućina i debrisa.
  • Bolja redukcija tekućina – 135% bolja aspiracija u odnosu na klasičnu sisaljku.
  • Redukcija aerosola – U istraživačkoj studiji, HVE kanila je uklonila 90% više štetnog aerosola tijekom ultrazvučnog čišćenja kamenca u usporedbi sa običnom sisaljkom.
  • Manja buka – 14% manja buka u odnosu na standardne HVE kanile. 5% manja u odnosu na sisaljku.

Za bolji, sigurniji i brži dentalni zahvat

Jedan inovativan sistem za više procedura: od brušenja sa vodom i ultrazvučnog čišćenja do pečaćenja fisura i poliranja čašicama. Za sve polu-kritične aplikacije turbinom i koljičnikom.

Bolja vidljivost uz zrcalo koje se ne magli

Zrcalo koje se ne magli nudi indirektan pogled i osvjetljenje na mjesto preparacije, dok zaobljeni i glatki rubovi pomažu u retrakciji oralne mukoze.

Purevac HVE zrcala mogu se autoklavirati do 100 puta.

Dentsply Sirona Kanile

Purevac HVE kanile – preglednost i sukcija u jednoj ruci

Pogledajte kako nove Purevac HVE kanile omogućuju rad sa jednom rukom prilikom sukcije tekućina i debrisa dok istodobno potpomaže u retrakciji, vidljivosti i osvjetljenju prilikom zahvata. Ovaj video također prikazuje superiornu sukciju u odnosu na standardnu sisaljku.

Dentsply Sirona Kanile

Zahvati koji generiraju aerosol i prskanje mogu predstavljati zdravstveni rizik za sve pacijente i dentalne profesionalce. U istraživačkoj studiji, HVE kanile su uklonile 90% više štetnog aerosola tijekom ultrazvučnog čišćenja kamenca u usporedbi sa običnom sisaljkom.

Dentsply Sirona Kanile

Pregled proizvoda sa narudžbenim kodovima

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden