SiroLaser Blue

Dentsply Sirona diodni laser

Dentsply Sirona SiroLaser Blue – Svestrane mogućnosti

Dentalni diodni laseri imaju veliku prednost u usporedbi sa konvencionalnim metodama terapije zahvaljujući zarastanju rana bez ožiljaka i poboljšanoj redukciji mikroba. Za pacijente, uporaba lasera znači manje postoperativne boli i manju potrebu za lijekovima. I Vaša ordinacija imati će koristi – jer zadovoljni pacijenti najbolji su put prema uspjehu. SiroLaser Blue je prvi dentalni diodni laser koji ima plavu, infracrvenu i crvenu diodu. To pokriva spektar od više od 20 indikacija , čime se pokrivaju mnogobrojne mogućnosti aplikacija u Vašoj ordinaciji.

Iskoristite sve prednosti laserske tehnologije

✔ Poboljšana redukcija mikroba

Dokazana infracrvena 970 nm dioda koristi se za redukciju nivoa mikroba u parodontologiji i endodonciji.

✔ Manje postoperativne boli

SiroLaser Blue oduševljava i korisnike i pacijente jer omogućuje nekomplicirano zalječenje čime se smanjuje postoperativna bol.

✔ Zarastanje rana bez ožiljaka

Često eliminira potrebu za šivanjem, stoga omogućuje zalječenje kirurških rana uglavnom bez ožiljaka. Još jedna prednost je što može izostaviti uporabu antibiotika nakon endodontskog, parodontološkog ili kirurškog zahvata.

Prednosti SiroLaser Blue uređaja

Bilo da se radi o kirurgiji mekog tkiva, endodonciji, parodontologiji ili implantologiji – SiroLaser Blue može se koristiti svugdje. Njegove tri različite valne duljine otvaraju mnoge opcije terapija. SiroLaser Blue pokriva više od 20 indikacija.

Implantologija

Zahvati na ili oko implantata, npr. otkivanje implantata, dekontaminacija te oblikovanje jasnih margina za otiske.

Parodontologija

Diodni laser može se koristiti za tretiranje gingivalnih džepova kao dodatak konvencionalnom zahvatu: na primjer za redukciju mikroba i bakterija uz dodatak konvencionalnog ispiranja ili redukciju granulacije na dnu džepa. Laser brzo postiže željene rezultate i u ovom području.

Endodoncija

Nakon pripreme i ispiranja korijenskih kanala, laser se može koristiti kao dodatak konvencionalnom postupku. Laser efektno smanjuje mikrobe i bakterije u područjima koje čak ni tekućina za ispiranje ne doseže.

Kirurgija

Laser se koristi kao alternativa konvencionalnim metodama. Koristi u kirurgiji uključuju inciziju uglavnom bez krvi i sterilno kirurško područje. Pacijent ima značajno manje postoperativne boli, često ne treba koristiti antibiotike a zarastanje je uglavnom bez ožiljaka.

CEREC/protetika

Proširivanje sulkusa i/ili hemostaza kao preparacija za uzimanje otiska.

Terapija laserom

SiroLaser Blue pokriva mnoga područja LLLT (low laser level therapy) aplikacija sa svojim integriranim niskoenergetskim laserom, poput zarastanja rana.

Desenzitizacija

Terapija preosjetljivosti.

Funkcionalnost

Valna duljina lasera je produkt medija sa kojim se laserska zraka generira – kristal, plin ili kao što je slučaj sa diodnim laserima – poluvodič. Primjene za koje se može koristiti laser ovise o valnoj duljini koja, zauzvrat, određuje apsorpciju, tj. reakciju svjetla s tkivom. Drugim riječima energija lasera se prenosi u tkivo.

Tri valne duljine lasera

Dentsply Sirona diodni laser

445 nm: izvanredne performanse rezanja zbog visoke apsorpcije u hemoglobinu – čak i kod niske snage. Zbog činjenice da je apsorpcija manja u vodi, manje se vrućine generira u okolnom tkivu.

660 nm: za niskoenergetske laserske aplikacije kao što su LLLT ili biostimulacija.

970 nm: redukcija mikroba i bakterija u parodontologiji i endodonciji.

Opcije aplikacija uz SiroLaser Blue

Dentsply Sirona SiroLaser Blue

Pregled svih indikacija

Otkrijte primjere zahvata u obliku videozapisa ili fotografija u svakoj kategoriji. Jednostavno kliknite na područje aplikacije kako biste pristupili snimkama iz svakodnevnih ordinacija.

Kirurgija

Endodoncija

Parodontologija

Drugo

Apsces

Endodontska redukcija mikroba

Parodontalna redukcija mikroba

Aftozni čirevi

Epulis

Redukcija mikroba kod gangrene

Periimplantitis

Desenzitizacija

Fibrom

Pulpotomija

 

Hemostaza

Frenektomija

  

Herpes

Gingivektomija

  

LLLT

Gingivoplastika

   

Otkrivanje implantata

   

Incizije/ekscizije

   

Operkulotomija

   

Gingivalni žlijeb

   

itd.

   

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden