Ergonomsko, dinamičko sjedalo SwingFit stolice prilagođava se Vašim kretnjama

Swing mehanizam SwingFit stolice omogućuje pomicanje sjedala u svim smjerovima bez dodatne poluge za namještanje. Stoga možete vježbati dok sjedite što poboljšava mobilnost i metabolizam donjeg djela leđa te na taj način aktivira cijelo tijelo.

Normalna veličina sjedala daje dobru potporu, stoga i djeluje udobnije kod ljudi koji imaju širu zdjelicu. To je posebice izraženo ukoliko su mišići fleksibilniji. Manji model, Small SwingFit posebice se sviđa ljudima sa užom zdjelicom. Također, ukoliko imate zategnute mišiće oko zdjelice i/ili relativno kraće noge manje sjedalo može biti ugodnije za sjedenje.

  • Dvodijelno aktivno sjedalo
  • Namještanje širine sjedala (405-425 mm)
  • Sjedalo od kože, skaja ili ESD tkanine
  • Ručno namještanje visine preko plinske opruge
  • Plinska opruga i baza stolice u krom ili crnoj boji
  • Maksimalno opterećenje 120kg
  • Težina 11 kg
  • Garancija 10 godina

Dodatne izvedbe

Small SwingFit

Za one koji žele uže dvodijelno sjedalo uz mogućnost namještanja širine za bolju aktivnost kroz dan. SwingFit Small stolica ima sjedalo koje je uže 6 cm u odnosu na SwingFit stolicu te na taj način daje veći komfor pri sjedenju osobama sitnije građe.

Swing

Stolica sa Swing mehanizmom koje omogućuje pomicanje sjedala u svim smjerovima ali bez dodatne poluge za namještanje širine sjedala.

Ukoliko Vam odgovara fiksna širina sjedala od 405 mm i dalje ćete moći vježbati dok sjedite, što poboljšava mobilnost i metabolizam donjeg djela leđa te aktivira cijelo tijelo.

Boje

Prirodna koža

Umjetna koža i EDS tkanina

Salli u izradi svojih stolica koristi Elmosoft kožu iz Švedske, visoke kvalitete sa odličnim karakteristikama rastezljivosti te se izrađuje se bez uporabe kroma.

Tvornica Elmo uzima u obzir aspekt okoline pri izradi kože kako bi se smanjili utjecaji na okolinu. Voda koja se koristi u procesu proizvodnje uzima se iz obližnje rijeke te se nakon uporabe u potpunosti čisti od kemikalija i sintetskih materijala te se ponovno ispušta u rijeku.

Na taj način ne samo da se štedi voda već su i emisije stakleničkih plinova svedene na nulu pri proizvodnji.

Kompatibilnost sa dodatnom opremom

Model/Dodatak

SwingFit

SwingFit Small

Swing

Allround

Top & Bottom

Foot Support

Foot

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden