Xios AE i Xios XG Supreme

Superiorna dijagnostika za optimalne ishode

Dentsply Sirona senzori nude vodeću kvalitetu intraoralnih snimaka za preciznu dijagnozu i jasnu kliničku sliku. Uz veliki izbor sistema, opcija poboljšavanja snimke i petogodišnje jamstvo, Xios senzori nude brojne mogućnosti za Vašu ordinaciju – za dobrobit Vas i Vaših pacijenata.

Senzor koji postaje Vaš omiljeni alat u dijagnostici

Izvanredna kvaliteta snimke, odmah dostupna

Teoretska rezolucija od 33 lp/mm i veličina piksela od 15 μm daju vodeću kvalitetu snimke bez potrebe za čekanjem na razvijanje filma

Robusnost koja traje, sa zamjenjivim kablom

Premium materijali, visoki standard u procesu proizvodnje i jedinstveni dizajn omogućuju godine svakodnevne uporabe i dugi životni vijek senzora

Više opcija kako bi se prilagodili Vašoj ordinaciji

3 veličine senzora, 3 dužine kabla, WiFi ili USB povezivost – sve je rađeno na modularnom dizajnu kako biste prilagodili senzor Vašim potrebama

Ordinacijska dijagnostika

Unaprijedite Vašu stomatološku jedinicu integracijom intraoralnih RTG uređaja ili senzora.

Vaš sistem po Vašim uvjetima

Rađen na modularnoj platformi, Xios senzori nude fleksibilnost kako bi se prilagodili digitalnoj dijagnostici koja najviše odgovara Vašoj ordinaciji. Uz velikim izbor veličina senzora i duljine kablova, USB ili WiFi povezivosti, možete odabrati tehnologiju koja najbolje odgovara Vašim potrebama. Osim toga, sve komponente u sistemu su osmišljene za jednostavnu integraciju u postojeći ordinacijski program. Tako da se možete prilagođavati potrebama kako se pojave, bez potrebe za promjenom cijelog sistema. A to znači da će Vaša investicija zadržati vrijednost i u budućnosti.

Jedinstveni kabel koji možete sami zamijeniti

U slučaju da kabel ošteti, možete ga sami zamijeniti unutar par minuta. Jednostavnim otpuštanjem dvaju vijaka, štedite vrijeme pri zamjeni kabla te nastavljate odmah sa radom štiteći Vašu investiciju.

Veliki dinamički raspon

Osjetljivost na radijaciju i naknadna obrada podataka od esencijalne su važnosti za dobivanje kvalitetne snimke. Novi Xios AE senzor osjetno je manje osjetljiv na oscilaciju u parametrima ekspozicije. Čak i kod pogrešno odabranih parametara, snimka će davati sve detalje.

Teoretska rezolucija od 33 lp/mm

Čistoća snimke je najbitniji tehnički faktor koji određuje kvalitetu snimke. Izvanredna rezolucija snimke osnova je u definiranju tkiva, identifikaciji karijesa i analizi drugih defekata. Sa teoretskom rezolucijom od 33 lp/mm Xios senzori daju vodeću rezoluciju i kvalitetu u industriji.

Istaknute značajke

Dinamičke postavke oštrine

Za optimizaciju snimaka dostupni su filtri za poboljšanje snimke prema kliničkoj situaciji. A uz dinamički klizač možete namjestit oštrinu, svjetlinu i kontrast RTG snimke.

Tehnika paralelnog snimanja

Ova tehnika današnji je standard u intraoralnoj dijagnostici. Prednosti dijagnostike uz ovakvu tehniku korištenja klinički je dokazana.

Galerija Xios AE snimaka

Galerija Xios XG Supreme snimaka

Tehničke karakteristike

Senzor

XIOS AE

XIOS XG Supreme

Ukupne dimenzije – veličina 0

23.6 x 32 x 7.5 mm

Ukupne dimenzije – veličina 1

25.4 x 38.3 x 7.5 mm

Ukupne dimenzije – veličina 2

31.2 x 43 x 7.5 mm

Visoki dinamički raspon

Podržava konzistentnu kvalitetu snimke neovisno o postavkama ekspozicije

Konvencionalni

Čitanje snimke

Optimizirano zahvaljujući ubrzanom transferu podataka

Konvencionalno

Fizička veličina piksela

15 μm

Teoretska rezolucija

33.3 Lp/mm

Izmjerena rezolucija

28 Lp/mm

Duljina kabla senzora

Do 2.7 m

USM modul

 

USB priključak

Verzija 3.0

Verzija 2.0

Napajanje

Putem USB priključka

WiFi

 

Tehnologija

IEEE 802.11b/g

Funkcija WiFi modula

Postolje i punjač za WiFi senzor sa LED statusnim prikazom

Pošaljite upit za ovaj proizvod: