Savršen Silver Airline kompresor za Vaš CAD / CAM sistem

Sve više stomatoloških ordinacija nabavlja glodalice. Sljedeći korak je ugradnja odgovarajućeg kompresora – ali koji? Silver Airline kompresori tvrtke DÜRR DENTAL, pružaju pravi odgovor za svaki CAD / CAM sistem.

Stomatološki komprimirani zrak mora biti bez ulja, suh i higijenski. Zato je DÜRR DENTAL već 1965. godine proizveo prvi dentalni kompresor s bez uljnim komprimiranim zrakom.

U međuvremenu su dodani novi izazovi: sve se više stomatoloških ordinacija odlučuje za CAD/CAM sustav za izradu restauracija. Svaki od ovih sustava zahtijeva odgovarajući dovod komprimiranog zraka u skladu sa specifikacijama proizvođača. To je zato što vlaga, čestice i ulje u sustavu komprimiranog zraka mogu oštetiti ili začepiti osjetljive komponente i kondenzirati se na prazninama, utječući na kvalitetu. Stoga je stomatološka ordinacija sigurna ako njezin sustav komprimiranog zraka zadovoljava ISO 22052 za zubni komprimirani zrak.

Koji je kompresor upravo pravi za CAD/CAM stroj stomatološke ordinacije može se definirati do posljednjeg detalja, a to se lako može pročitati na internetu. Na primjer, možete pronaći Silver Airline Duo Tandem s jednom jedinicom za N4+ iz vhf. S druge strane, Silver Airline Quattro Tandem s dvije jedinice odgovara ProgaMill PM7 tvrtke Ivoclar Vivadent. A za posebno velike CAD / CAM strojeve (kao što je Ceramill Matik tvrtke Amann Girrbach), Silver Airline Quattro P 20 pravi je izbor.

Primjenjuje se ovo načelo: kada stroj raste, kompresor raste s njim. Na primjer, Tandemovi kompresori u početku mogu biti opremljeni samo jednom jedinicom, a druga jedinica može se naknadno ugraditi tijekom prijelaza na sljedeći veći CAD / CAM stroj (slika 2). Tako funkcioniraju ulaganja usmjerena na budućnost.

Ulaganje u ažurirani kompresor tvrtke DÜRR DENTAL isplati se posebno zbog mogućnosti intenzivne uporabe. Jer zahvaljujući membranskom sustavu sušenja nisu potrebna vremena regeneracije. Svaka jedinica može raditi neprekidno u ekstremnim slučajevima – 7 dana/24 sata.

Cjelokupnu ponudu Dürr Dental kompresora za stomatološke ordinacije možete pronaći na ovoj poveznici.