Spremni za budućnost uz Implantmed Plus

ORLANA KIRURGIJA I IMPLANTOLOGIJA

Digitalno uvijek u toku vremena: W&H konstantno izdaje nove nadogradnje softvera koje sadrže nove funkcije za Implantmed Plus. To daje korisnicima jedinstvenu perspektivu kod izvođenja zahvata na pacijentima i kod individualnih implantoloških i kirurških protokola.

Već više od 20 godina, Implantmed iz W&H pomaže dentalnim klinikama i ordinacijama učiniti njihove zahvate sigurnijim i efikasnijim. A sada se ažuriranja softvera za Implantmed otvaraju još više, dajući još više mogućnosti korisnicima, bez obzira na starost uređaja. Ova ažuriranja su dostupna za sve Implantmed Plus uređaje, a korisnici se raduju novim funkcijama u budućnosti.

W&H je digitalni pionir

W&H već godinama nudi softverska ažuriranja za svoje Implantmed proizvode, pristup koji ih razliku od drugih proizvođača. Medicinska tehnološka firma također prati održivi model poslovanja i uzima u obzir ključne faktore poput mogućnosti popravka, izdržljivosti i nadogradivosti prilikom razvijanja njihovih proizvoda. To produljuje servisni vijek i štedi na resursima u proizvodnom procesu.

Održiva rješenja

W&H se zalaže za održive proizvode i servisnu podršku. Ažuriranja Implantmed softvera osiguravaju da korisnik ima najnapredniji uređaj na raspolaganju. Nadogradivost uređaja pomaže u očuvanju resursa i smanjuje troškove prema kupcu. Ovaj pristup pomaže još dulje održati uređaj u radu i osigurava siguran i efikasan zahvat zahvaljujući novoj tehničkoj strukturi i neprikosnovenoj pouzdanosti.

Piezo tehnologija kao jednostavan dodatak na Implantmed

Predstavljanje Piezomed modula koji se može kombinirati sa Implantmed Plusom kao jednostavan dodatak, bio je najznačajniji događaj u W&H-u prošle godine. U kombinaciji sa mjerenjem stabilnosti implantata i funkciji dokumentacije zahvata, to čini W&H prvim proizvođačem koji pokriva cijeli kirurški protokol. “Ovaj način razmišljanja točno je ono što nam treba kako bismo napredovali, modularni uređaji sa širokim rasponom integriranih funkcija. I to pokazuje da se način razmišljanja u W&H proteže dalje od samog bušenja svrdlom.” Objašnjava Dr Dennis Rohner. Ažuriranja Implantmed softvera ključna su komponenta u inovativnoj tehnologiji i nude optimalne uvjete za jednostavno kombiniranje više uređaja.

Spremni za budućnost

Ali to ne staje samo ovdje. W&H radi na novim ažuriranjima kako bi se osiguralo da korisnici Implantmed Plus uređaja budu u budućnosti spremni na sve novitete poput kombiniranja Implantmeda sa Osstell Beacon mjeračem stabilnosti i implementacije Zygoma nasadnog instrumenta te proširenim brojem koraka u implantološkom protokolu koji se mogu odabrati.

Dodatne informacije o kirurškim uređajima iz W&H možete pronaći ovdje.