Tyscor sukcijski sistemi – zelena tehnologija za ordinacije orijentirane na ekologiju

KOMPRESORI I SUKCIJA

Uz Tyscor sukcijski sistem, Dürr Dental je u potpunosti transformirao dentalnu sukciju u svijetu, a na koji način to čini dentalne ordinacije ‘zelenijima’ postaje sve jasnije i jasnije. Zahvaljujući integraciji sukcijskog sistema u mrežu ordinacije, okoliš i ordinacija imaju benefit od napretka koji se trenutno odvija u digitalnom svijetu.

Sa čistog tehničkog pogleda, tehnologija koju je Dürr Dental donio u svijetu dentalnih aplikacija, ova spada u jedan od najboljih industrijskih standarda trenutno dostupnih: radijalna tehnologija. U najnovijoj generaciji sukcijskih sistema, zamjenjuje konvencionalnu kompresiju sa postraničnim lopaticama. Za ordinacije, to znači potencijalnu uštedu energije od 75 posto, što se neće osjetiti samo na troškovima za struju, već će i smanjiti stvaranje CO2 ordinacije.

Način na koji se sukcijski proizvodi proizvode također je benefit za okoliš. Uz korištenje recikliranih materijala, uređaji se proizvode u regiji koja je dom sjedištu kompanije u Bietigheim-Bissingen-u, Njemačka.

Za predviđeno održavanje, ordinacije mogu koristiti VistaSoft Monitor softver baziran na oblaku. Ne samo da to omogućuje članovima tima da provjere stanje i status njihove opreme brzim pogledom na računalo u ordinaciji, tablet ili pametni telefon od kuda god to požele, već i odgovorni servis također ima pristup tom benefitu. Potencijalni problemi sa sukcijskim sistemom mogu se detektirati i prije nego nastane kvar.

Tyscor sukcijski sistemi osmišljeni su da se mogu i proširiti, i zaista je vrlo lako povećati kapacitet sukcijskog sistem u ordinaciji. Ukoliko povećate broj radnih mjesta u ordinaciji, ne morate mijenjati postojeći Tyscor uređaj već samo dodate novi i spojite ih u mrežu. Tako jednostavno!

Uz Tyscor sukcijske uređaje, način na koji Vaša ordinacija radi daje snažnu podršku prirodi. A uz ovaj proizvod, Dürr Dental je napravio važan korak prema održivoj budućnosti, uz uštedu energije, udaljeno održavanje i proširivost uređaja.

Više o Tyscor sukcijskim motorima