W&H AIMS – sigurna prevencija infekcije

W&H AIMS (Advanced Infection prevention Management Solutions) je radni tijek za sprječavanje prijenosa infekcije u svakoj ordinaciji. W&H AIMS nudi korak-po-korak pomoć za profesionalan menadžment higijene kako bi se efikasno razbio lanac infekcije. 

W&H
W&H AIMS radni tijek – prevencija infekcije korak-po-korak

Individualni menadžment higijene

Uz AIMS, W&H stavlja naglasak na opcije za efikasno osmišljanje cjelokupnog procesa reprocesiranja prema Vašim potrebama. W&H AIMS također nudi informacije o sprječavanju infekcije, razbijajući lanac infekcije, kao i informacije o higijeni i održavanju te generalnoj sigurnosti pacijenata i osoblja. Na ovaj način možete savladati nove i buduće izazove profesionalno i sigurno.

W&H AIMS radni tijek

W&H vodi Vas kroz svaki individualan korak procesa reprocesiranja kako bi se minimizirao rizik infekcije osoblja i pacijenata. Oboje često imaju pitanja o ovoj temi a manjak informacija može dovesti ka nesigurnosti. Tu uskače W&H AIMS, nudeći znanstvene činjenice i konkretna rješenja, kombinacija koja pomaže Vašem timu kako bi njihov profesionalni život istodobno bio sigurniji i manje kompliciran.

Korak-po-korak u razbijanju lanca infekcije

Kako i gdje rizik infekcije nastaje? Zašto je svaki korak u procesu reprocesiranja krucijalan? Koju ulogu osobna zaštitna oprema igra? W&H AIMS daje odgovore na ta i mnoga druga pitanja, vodeći Vas korak po korak prilagodbi Vašeg procesa higijene. Pouzdani portfolio proizvoda iz W&H također nudi savršenu dopunu za implementaciju u Vašu svakodnevnu radnu rutinu.

Pristupite AIMS stranici