Assistina ONE – Broj jedan za čišćenje i održavanje

Uređaji za održavanje instrumenata nezamjenjivi su kada se radi o ispravnom radu dentalnih prijenosnih instrumenata, održavaju njihovu vrijednost i dugi vijek trajanja. Nova Assistina One poboljšava sva tehnološka dostignuća popularnog prethodnika i podiže ih na potpuno novu razinu. Novo rješenje za njegu, jednostavno za korištenje koje je najbrže u svojoj klasi, pruža još veću snagu i jednostavnost korištenja.

Assistina One ima poboljšanu tehnologiju u odnosu na prethodni model zahvaljujući inovativnim značajkama.

Assistina One usmjerena je prema potrebama korisnika u stomatološkim ordinacijama i dizajnirana je kako bi dodatno pojednostavila proces održavanja i učinila ga učinkovitijim.

Dobro dizajnirane značajke kao što je Quick Connect tvrtke W&H olakšavaju svakodnevne zadatke i štede vrijeme: inovativno rješenje adaptera omogućuje brzo i jednostavno prebacivanje između različitih instrumenata. Assistina One jedan je od najbržih sustava na tržištu za automatsko podmazivanje i čišćenje kanala vode za sprej s vremenom obrade od samo 18 sekundi – smanjenje od cijelih 50 posto u usporedbi s prethodnim modelom.


Jednostavna za korištenje sa snažnim performansama

Nasadni instrumenti, koljičnici, zračni motori i zračni skidači kamenca mogu se savršeno obraditi i održavati pritiskom na gumb pomoću Assistina One.

Čist dizajn i jasan pogled na komoru zajedno s indikatorom razine punjenja sa strane doprinose intuitivnom radu uređaja i uvijek pružaju savršen pregled. Setovi za održavanje spremni za upotrebu u praktičnom sustavu kantica znače da se ulje i tekućina za čišćenje mogu jednostavno i brzo promijeniti bez nereda. Ručno punjenje je prošlost. Kako bi se osiguralo sigurno i čisto radno okruženje, aerosoli se također ekstrahiraju iz komore, a ispušni zrak se čisti pomoću HEPA filtera.

Uz revolucionarnu tehniku ​​atomizacije ulja, instrumenti prijenosa mogu se podmazati brže i temeljitije nego ikada prije.

Održiva i isplativa

Assistina One automatski dozira točnu količinu W&H Service Oil i W&H Activefluid. U procesu održavanja koristi se inovativna tehnika raspršivanja: fino raspršeno ulje otpušta i uklanja onečišćenje s unutarnjih dijelova zupčanika pod visokim pritiskom, bez da ih pokreće. Više nije potrebno dugotrajnije i skuplje rotacijsko podmazivanje. Sa samo jednim Care Setom sada se može održavati do 2.800 prijenosnih instrumenata, što znači da se mogu održavati uz uštedu i na resursima i na troškovima. Assistina One radi isključivo s komprimiranim zrakom, tako da se može brzo i fleksibilno staviti u pogon bez brige o strujnom napajanju – nijedno drugo rješenje ne može se mjeriti sa njom u smislu jednostavnosti korištenja. Njezin dug radni vijek, visokokvalitetni materijali i kvaliteta „Made in Austria” pomažu da njezin utjecaj na okoliš bude što je moguće manji.

The ONE and only

Dentalni asistenti su oni koji najčešće koriste Assistinu One u svojim svakodnevnim zadacima u stomatološkim ordinacijama. W&H je bio inspiriran njima i prati lansiranje proizvoda s kampanjom koja se fokusira na ove cijenjene super-korisnike. Naziv modela ‘ONE’ čini središnji element kampanje.

Istražite više o Assistini One