CEREC MC X glodalica

Dentsply Sirona glodalice – Za najbolje rezultate

CEREC glodalice i CEREC Software optimalno su sinkronizirani jedni sa drugim. Izrada dizajniranih restauracija je izuzetno precizna, što daje restauracijama glatku površinu. Čak i vrlo fine fisure su precizno izrađene a rubovi ujednačeni. Glodalica može također i suho glodati, što omogućuje potpunu izradu cirkonskih restauracija u jednoj posjeti!

Prednosti CEREC glodalica

  • Brza i precizna izrada restauracija od različitih materijala
  • Izrada individualnih kirurških šablona i krunica na vijak

Izvanredne restauracije sa potpuno oblikovanim cirkonom

CEREC glodalice dolaze opremljene sa vakuum pumpom koja usisava cirkonsku prašinu te sa novim preciznim svrdlima. Nove jedinice mogu se koristiti za suho i mokro glodanje, jedno za drugim. Suho glodanje značajno štedi vrijeme, jer se restauracije ne moraju sušiti prije sinteriranja – omogućujući potpunu obradu u ordinaciji. Ne postoji razlika u kvaliteti između suhog i mokrog glodanja. Suha prašina jednostavno se može ukloniti korištenjem kratkog integriranog programa za čišćenje.

 

CEREC glodalice

CEREC MC X

Osim inleja, onleja, krunica i ljuskica, također možete izrađivati mostove, suprastrukture i kirurške šablone. Također imate i opciju nadogradnje za rad sa laboratorijskim indikacijama i materijalima. CEREC MC X jedinica za glodanje je precizna i brza.

Prednosti CEREC MC X glodalice

  • Cjelokupni spektar indikacija za ordinacije uz blokove veličine do 55 mm, uklj. mostove i suprastrukture
  • Mogućnost izrade CEREC Guide 2 kirurških šablona

Tehnički podaci

Značajke

CEREC MC X

Indikacije

Potpuni ordinacijski spektar

Preciznost glodanja

+/-25 µm

Maksimalna veličina bloka

15.5 x 19 x 55mm

Ekran osjetljiv na dodir


Dva vretenasta motora

CEREC SW 5

Potpuno anatomske restauracije (feldspat keramika, staklo keramika, litij disilikatna keramika, potpuno oblikovani cirkon, hibridna keramika, polimer blokovi)

*

Mostovi do 4 međučlana, uklj. anatomske konektore

Suprastrukture / krunice na vijak

CEREC Guide kirurške šablone

**

Kapice, anatomski konektori, teleskopi, mostovi na suprastrukturama***, sakupljanje i slaganje restauraciju u jednom bloku***

opcija

*Za izradu potpuno oblikovanih restauracija od cirkona u jednoj posjeti potrebna je CEREC SpeedFire peć

**Potreban je CEREC Pro modul

***Uz inLab CAD i CAM SW

Rezultati

Korak 1: Skeniranje

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska. Koristite CEREC Primescan ili CEREC Omnicam za precizne 3D otiske u prirodnoj boji.

Korak 2: Dizajniranje

Nakon analiziranja cijelog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge za restauraciju. To brže dovodi do faze izrade. Jasno i vizualno privlačno korisničko sučelje doprinosi tome.

Korak 3: Izrada

CEREC glodalice i CEREC softver savršeno su usklađeni. Glodanje/brušenje dizajna restauracija je ekstremno precizno, dajući Vam glatke površine i rubove i vrlo fine fisure.

Korak 4: Sinteriranje i glaziranje

Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se i glaziraju u CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje neviđeno kratko vrijeme sinteriranja i pečenja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden