CEREC Primemill

Dentsply Sirona CEREC

Za CEREC korisnike stvar je jednostavna: CEREC čini čak i najbolje stomatologe još boljima.

CEREC korisnici reći će Vam da je prelazak na digitalan rad bila odlična odluka, no dok nisu napravili prelazak i oni su katkad imali sumnje. Da li će odmah sve ići glatko? Neće. Da li mogu naučiti koristiti novu tehnologiju? Apsolutno. Što je sa kvalitetom protetike? Izvanredna u svakom pogledu. Sa novom, najboljom u klasi glodalicom i visoko automatiziranim, intuitivnim softverom u kombinaciji sa CEREC Primescan-om, nikada nije bilo bolje vrijeme modernizirati Vašu ordinaciju sa CEREC-om. Potpuno novi CEREC sustav. Sada je vrijeme.

Digitalna ordinacijska stomatologija. Redefinirana.

✅ Potpuno novi CEREC

Najnovija generacija CEREC sustava postavlja nove standarde kako bi mogli ponuditi Vašim pacijentima jedinstvenu jednoposjetnu stomatologiju i izvanrednu kvalitetu.

✅ Jedinstveno rješenje

CEREC sustav sastoji se od najboljih komponenti koje savršeno surađuju osiguravajuću besprijekoran rad. Uz CEREC Primescan, CEREC Software 5 i CEREC Primemill, digitalna ordinacijska stomatologija je brža, lakša i pouzdanija no ikada prije.

✅ Izvanredni rezultati

Nakon 35 godina konstantne optimizacije, CEREC Vam nudi mogućnost rada sa različitim indikacijama koje daju izvanredne rezultate.

✅ Dizajnirana kako bi se isticala

Nova CEREC Primemill glodalice ne komunicira savršeno samo sa drugim CEREC uređajima. Sa svojim uglađenim dizajnom, savršeni je odabir za idealan imidž napredne dentalne ordinacije.

Kvaliteta

Kombinacija novih elektronika, softvera, motora i mehaničkih komponenti doprinose finijoj rezoluciji i poboljšanoj dinamici. To rezultira izvanrednim marginama restauracije i detaljima na površini – za izuzetno precizne rezultate.

Novo iznimno precizno 0.5 mm svrdlo pouzdano daje prvoklasne kliničke rezultate. Prebacite se na Extra Fine način glodanja za još više detalja na okluzalnim fisurama i interdentalnim površinama na mostovima.

Dentsply Sirona CEREC

Brzina

Osmišljena za brzinu i preciznost, nova CEREC Primemill glodalica nasljeđuje dokazane prednosti njezine prethodnice i podiže snažne performanse na potpuno nove visine.

Sada možete izrađivati cirkonske restauracije u Super Fast načinu rada za samo 5 minuta, upola smanjujući vrijeme izrade. Poboljšano brušenje za visoko kvalitetne materijale od staklokeramike također brusi materijal brže nego prethodna generacija glodalica. Rezultat? Zadovoljni pacijenti i visoka produktivnost.

Dentsply Sirona CEREC

Intuitivnost

Novi 7-inčni ekran osjetljiv na dodir navodi korisnika korak po korak kroz radni proces, glavne procedure održavanja i druge rutinske zadatke, kako biste mogli delegirati izradu svom timu mirnog uma. Integrirani skener blokova nova je funkcija koja štedi vrijeme i automatski skenira blokove sa kompatibilnim matrix kodom te sprema informacije, uključujući tip, veličinu, boju i faktor smanjivanja cirkona. Sva svrdla za CEREC Primemill opremljena su RFID čipom kodiranim bojom koji se očitava sa RFID čitačem integriranim u glodalici, te prosljeđuje informaciju na ekran, upozoravajuću korisnika ukoliko je potrebno zamijeniti svrdlo zbog istrošenosti. To osigurava optimalan rad svih svrdla.

Dentsply Sirona CEREC

Svestranost

Dobrodošli u svijet koji će Vas razmaziti mogućnostima odabira! Nova CEREC Primemill glodalica kombinira mokro i suho glodanje i mokro brušenje. Bez obzira na indikaciju, uz CEREC Primemill sada možete odabrati iz široke palete materijala koji dolaze od provjerenih proizvođača nudeći fleksibilnost i predvidljivost rezultata koje možete ponuditi svojim pacijentima za najbolji tretman.

Odaberite iz punog spektra opcija izrade, uključujući suho i mokro glodanje cirkona, ili mokro brušenje staklo ili hibridne keramike.

Doživite CEREC Primemill u akciji

Glodanje je sada Prime

CEREC Primemill postavlja nove standarde u jednostavnosti uporabe. Novi dizajn i tehničke mogućnosti čine integraciju u rad ordinacije posebice jednostavnim.

Dentsply Sirona glodalice

Inovativna LED traka

Prikazuje status glodalice i progres glodanja ili brušenja.

Dentsply Sirona glodalice

Novi dizajn ladice

Osigurava direktan pristup alatima i dodacima.

Dentsply Sirona CAD CAM materijali

Veliki izbor materijala

Izaberite iz velike ponude CAD/CAM materijala.

Usporedba CEREC glodalica

Značajke

CEREC Primemill

CEREC MC X

Broj četiri-osovinskih visokoturažnih dvostruko-vretenastih motora

4

2

Mokro i suho glodanje

Glodanje i brušenje

Veliki izbor materijala

Maksimalna veličina blokova

do 70 mm

do 55mm

Krunice

Mostovi

Abatmeni

Kirurške šablone

Ekstra fino brušenje

Ekstra fino glodanje sa 0.5 mm svrdlom

Smart Touch ekran

RFID čitač

Skener blokova

Pre Touch tehnologija

Super brzo glodanje cirkona

LED traka

Korak 1: Skeniranje

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska. Koristite CEREC Primescan ili CEREC Omnicam za precizne 3D otiske u prirodnoj boji.

Korak 2: Dizajniranje

Nakon analiziranja cijelog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge za restauraciju. To brže dovodi do faze izrade. Jasno i vizualno privlačno korisničko sučelje doprinosi tome.

Korak 3: Izrada

CEREC glodalice i CEREC softver savršeno su usklađeni. Glodanje/brušenje dizajna restauracija je ekstremno precizno, dajući Vam glatke površine i rubove i vrlo fine fisure.

Korak 4: Sinteriranje i glaziranje

Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se i glaziraju u CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje neviđeno kratko vrijeme sinteriranja i pečenja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden