Primeprint 3D printer

Dentsply Sirona Primeprint – Proširite Vašu ordinaciju ili labos uz 3D printer

Primeprint sistem je visoko automatiziran, end-to-end, 3D printer medicinskog razreda za stomatologe i dentalne tehničare koji žele proširiti svoju terapiju ili ponudu. Ovaj pametni sklop hardvera i softvera osmišljen je za dentalnu namjenu i obavlja cjelokupni proces od printanja do završne obrade. Visoki nivo automatizacije pomaže u smanjenju vremena rukovanja, što poboljšava produktivnost. Primeprint omogućuje korisniku da izradi biokompatibilne radove uz precizne rezultate.

Zašto odabrati Primeprint sistem?

RFID označavanje

Primeprint i Primeprint PPU jedinice automatski detektiraju materijal zahvaljujući RFID tehnologiji. Kartuše, spremnici i komora za ispiranje opremljeni su za RFID čipovima za brzo rukovanje i predvidljivo održavanje.

✅ DLP svjetlosni pogon

Primeprint koristi tehnologiju digitalne svjetlosne obrade (DLP) gdje se smole polimeriziraju koristeći UV svjetlost. Projektor svjetla stvrdnjava slojeve smole kako bi pružio visoko precizne rezultate printanja.

✅ Inteligentan management materijala

Za specifične indikacije, Primeprint koristi odgovarajući materijal. Kartuše su označene bojom radi lakšeg raspoznavanja. Primeprint također nudi potpunu UV zaštitu. Zahvaljujući RFID čipu, Primeprint automatski provjerava umetnutu kartušu i nivo napunjenosti.

✅ Filter sa aktivnim ugljenom

Integrirani filter sa aktivnim ugljenom eliminira mirise u proizvodnom procesu i čini vanjski sukcijski uređaj suvišnim.

✅ Robotizirana ruka

Unutar printera i PPU jedinice robotizirana ruka pomiče ploču za printanje na odgovarajući korak izrade bez ikakve potrebe za Vašom intervencijom.

✅ Brzo printanje

Primeprint brzo printa ono što Vam je potrebno za optimizirani radni proces u terapiji.

✅ Upozorenje na održavanje

Koristeći RFID čipove i inteligentan management materijala, Primeprint može predvidjeti potrebne korake u održavanju uređaja na vrijeme.

✅ Aluminijska platforma za izradu

Platforma za izradu je opremljena sa visoko reflektirajućim aluminijem kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost svjetla i dopustila samo niska svjetlosna apsorpcija. Isprintani objekti sigurno su spojeni sa pločom za printanje i sigurno se mogu transportirati u jedinicu za završnu obradu.

Kako Primeprint sistem radi?

3D printanje, ispiranje i polimerizacija uz Primeprint 3D printer i Primeprint PPU jedinicu za završnu obradu.

Dentsply Sirona Primeprint

1. korak

Priprema datoteke

Precizna priprema datoteke za printanje prije slanja u printer uz par klikova miša.

Primeprint

2. korak

Priprema 3D printera

Umetnite materijal Primeprint Box prije procesa 3D printanja.

Primeprint 3D printer

3. korak

Premještanje Primeprint Box-a

Automatizirana završna obrada može započeti čim se premjesti Primeprint Box iz printera u PPU jedinicu.

Primeprint obrada

4. korak

Finalizacija

U ovom koraku imate medicinski siguran proizvod nakon automatske i ručne završne obrade.

Zašto odabrati Primeprint sistem?

Jednostavna uporaba i visoki nivo automatizacije

Naučite više o benefitima Primeprint sistema tijekom cijelog procesa izrade. Proširite Vašu ordinaciju ili labos sa izvršnošću u medicinskim rezultatima i u sigurnim radnim uvjetima.

Inteligentno osmišljen za izvrsnost u Vašoj ordinaciji i labosu

Inteligentni spoj hardvera i softvera omogućuje korisnicima ispis biokompatibilnih rješenja uz precizne rezultate. Pametni koncept rukovanja materijalom osmišljen je s ciljem za sigurnim i čistim rukovanjem. Otvorena platforma omogućuje primanje radova izvana što Vam daje dodatni nivo pružanja usluga.

Primeprint materijali
Primeprint terapija

Terapijski ishodi sa visokim nivoom sigurnosti

Protokoli kvalitete u procesu izrade omogućuju visoki nivo sigurnosti bazirani na usklađenosti sa medicinskim uređajima i automatskoj dokumentaciji izrade za biokompatibilne rezultate. Unikatni Primeprint Box spremnik omogućuje sigurno i lako rukovanje materijalima bez potrebe za direktnim kontaktom sa smolama.

Radovi spremni na printanje izrađeni od strane laboratorijskih tehničara

Primeprint postaje još lakše integrirati u Vašu ordinaciju kada prepustite CAD dizajniranje nekom od partnerskih labosa. Zaprimite gotovi dizajn i sami ga isprintajte na Vašem Primeprint 3D printeru.

Primeprint CAD

Komponente Primeprint sistema

Primeprint

Primeprint

Printer koristi tehnologiju digitalne obrade svjetlom (DLP) gdje se smola polimerizira UV svjetlom sloj po sloj.

Primeprint PPU

Primeprint PPU

U Primeprint PPU jedinici isprintani objekti se ispiru, suše i stvrdnjavanju svjetlom u potpuno automatiziranom procesu.

inLab CAM softver

inLab CAM softver

Jednostavno kontrolirajte proces printanja uz inLab CAM 22 softver koristeći tipku za brzu izradu i namještanjem parametara prije printanja. Za korisnike CAD softvera od drugih proizvođača, STL format se može s lakoćom uvesti u inLab CAM softver.

Primeprint Box

Primeprint Box

Integrirani spremnik za transport osigurava siguran i čist rad bez potrebe za direktnim kontaktom sa smolama. Primeprint Box sadrži platformu za izradu i nudi zaštitu od UV svjetla kako bi se spriječilo bilo kakvo dodatno izlaganje.

Primeprint Box Spremnik

Spremnik za ispiranje

Primeprint PPU dolazi sa dva spremnika za ispiranje za pred ispiranje i završno ispiranje radova u izopropanolu. Zahvaljujući RFID čipu, sistem automatski provjerava nivo napunjenosti i stanje sadržaja.

Primeprint materijali

Kartuše i materijali

Primeprint nudi veliki izbor validiranih materijala za visoki nivo sigurnosti – jedna kartuša za svaku vrstu aplikacije. Kartuše kliknu u spremnik za materijal i automatski se upare sa objektom izrade koji je zadan putem inLab CAM softvera.

Veliki izbor materijala

Validirani materijali i RFID tehnologija, automatski management materijala, sve to osigurava kvalitetu i sigurnost u procesu izrade. Svi parametri materijala su optimizirani kako bi bili sigurni za svaku aplikaciju.

Koncept Primeprint materijala omogućuje korisniku jednostavnu uporabu sa kartušama označenim bojama. Svaki tip medija za printanje je označen drugačijom bojom što je vidljivo u CAM softveru radi brže orijentacije, pravilnog odabira medija i jednostavnog skladištenja.

Primeprint CAM softver

Izrada radova uz Primeprint

Primeprint se jednostavno integrira u postojeće digitalne procese izrade restauracija u ordinaciji i labosu, efikasno proširujući izbor indikacija. Zahvaljujući visokom nivou automatizacije, smanjuje vrijeme rukovanja i povećava produktivnost. Otkrijte kako Primeprint čini specifične načine izrade efikasnijim klikom na poveznicu niže!

OTKRIJ VIŠE

Primeprint 3D printer

Tehnički podaci

Primeprint
Dimenzije (Š x V x D) u mm 530 x 670 x 515
Težina 41 kg
Strujni priključak 100–240 V / 0.85 A
Priključci USB A, USB B, LAN
Upravljanje uređajem7” ekran u boji osjetljiv na dodir
Tehnologija printanja DLP
Valna duljina 385 nm
Rezolucija projektora 1920 x 1080 piksela (Full HD)
Debljina slojeva 50, 100 i 200 μm
Veličina piksela70 μm
Volumen isprintanog objekta (Š x V x D) u mm134 x 150 x 76
Sistem punjenja materijalaAutomatiziran putem kartuša
Vijek trajanja folije> 250 printanja
Integrirani filtriAktivni karbonski i za zrak
Protokol kvaliteteKod svakog printanja, putem RFID tehnologije
Sistem za nadzorNivo smole, volumen i tip kartuše, vijek trajanja filtera, snaga izvora svjetlosti, status Primeprint box-a i spremnika za materijale
Primeprint PPU
Dimenzije (Š x V x D) u mm 730 x 670 x 515
Težina 50 kg
Strujni priključak 100–240 V / 2.2 A
Priključci USB A, USB B, LAN, za punjenje nitrogenom
Upravljanje uređajem7” ekran u boji osjetljiv na dodir
Volumen objekta za završnu obradu (Š x V x D) u mm 134 x 150 x 76
Volumen sredstva za čišćenje 2.5l po spremniku
Broj spremnika za pranje 2 po materijalu
Kompatibilno sredstvo za čišćenje Izopropil, 99%
Sredstvo za završno stvrdnjavanje materijalaNitrogen
Tlak nitrogena4-8 bara
Temperatura kod završnog stvrdnjavanja materijalado 80°C
Integrirani filtriAktivni karbonski i ozonski
Protokol kvaliteteKod svakog printanja, putem RFID tehnologije
Sistem za nadzorNivo otapala, saturacija otapala, vijek trajanja treptajućeg svjetla, vijek trajanja filtera

Korak 1: Skeniranje

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska. Koristite CEREC Primescan ili CEREC Omnicam za precizne 3D otiske u prirodnoj boji.

Korak 2: Dizajniranje

Nakon analiziranja cijelog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge za restauraciju. To brže dovodi do faze izrade. Jasno i vizualno privlačno korisničko sučelje doprinosi tome.

Korak 3: Izrada

CEREC glodalice i CEREC softver savršeno su usklađeni. Glodanje/brušenje dizajna restauracija je ekstremno precizno, dajući Vam glatke površine i rubove i vrlo fine fisure.

Korak 4: Sinteriranje i glaziranje

Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se i glaziraju u CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje neviđeno kratko vrijeme sinteriranja i pečenja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden