Durr Dental VistaSoft

Dürr Dental VistaSoft – Jednostavan, intuitivan i krojen prema Vašim potrebama

Od uzimanja i uređivanja RTG snimaka do dijeljenja snimaka putem clouda i planiranju implantata i kirurških protokola – VistaSoft spaja zajedno sve različite niti dentalne dijagnostike. Princip jednog klika i ergonomski dizajn optimizirani za profesionalnu dijagnostiku nude Vam najbolju podršku u Vašoj ordinaciji svaki dan. VistaSoft je umrežen i kompatibilan za korištenje uz RTG uređaje i intraoralne kamere iz DÜRR DENTAL-a. Možete čak i integrirati uređaje drugih proizvođača putem TWAIN sučelja.

Ono što je bitno:

Princip rada uz jedan klik

Sve glavne funkcije udaljene su samo jedan klik mišem

Intuitivan

Samorazumljive ikone za intuitivan rad

Efikasan

Ergonomski dizajn uz jednostavan i dobro promišljen tijek rada za efikasno korištenje

Siguran

Svaka izmjena na snimci se automatski sprema

Durr Dental VistaSoft

VistaSoft X-ray

VistaSoft X-ray modul kompatibilan je sa svim RTG dijagnostičkim uređajima iz DÜRR DENTAL-a. Softver omogućuje brzu i pouzdanu uporabu digitalnih RTG sistema uz najvišu kvalitetu snimke. Koristite Endo, Caries i Perio digitalne funkcije filtriranja kao pomoć pri namještanju kontrasta i oštrine Vaših RTG snimaka kako bi snimke otkrile više informacija.

VistaSoft 3D

VistaSoft 3D nudi različite prikaze kod dijagnostike CBCT snimaka: panoramski, transverzalno višeslojni i multiplanarno rekonstrukcijski. Snimke se mogu rotirati i nagibati za savršeno usklađivanje. Tijekom procesa namještanja, 3D prikaz glave uvijek prikazuje trenutačnu poziciju inspekcijskog prozora radi lakše orijentacije. OPG prikaz nudi još bolju pomoć za navigaciju kroz 3D volumen. Panoramsku krivulju VistaSoft automatski pozicionira. Odabir ispravnog implantata potpomognut je jednostavnim crtanjem mandibularnog kanala na snimci.

VistaSoft Durr Dental
Durr Dental

VistaSoft Video

Pokrenite, pregledajte, uredite: Uz VistaSoft jednostavno možete upravljati intraoralnim kamerama iz DÜRR DENTAL-a. Uz intraoralne, ektraoralne i makro snimke, također imate pristup dodatnim funkcijama za pomoć pri dijagnostici. Proof funkcija može se koristiti za pouzdanu detekciju karijesa i plaka. Proxi funkcija pomoći će Vam pri dijagnozi aproksimativnog karijesa.

VistaSoft DICOM

Razmjena dijagnostike, interdisciplinarna procjena nalaza, terapijska suradnja sa kolegama: Uz DICOM sučelje u VistaSoft-u možete vrlo lako zaprimati podatke iz DICOM sistema i slati ih nazad. VistaSoft podržava DICOM Modality radnu listu za zaprimanje narudžbi i slanje snimaka.

Durr Dental
Durr Dental

VistaSoft Implant & Guide

Uz VistaSoft Implant, imate pristup najmodernijem alatu za planiranje implantacije. Možete izvršiti sve aspekte implanto-protetskog planiranja – od krunice do implantata. Vođeni radni proces navodi Vas kroz softver i osigurava sigurno i razumljivo planiranje. Rezultirajući podaci spremaju se u otvorenom STL formatu koje zatim možete proslijediti Vašem laboratoriju zajedno sa automatski generiranim izvještajem. VistaSoft Guide omogućuje planiranje različitih tipova kirurških šablona. Kao i u svim softverima iz DÜRR DENTAL-a, svi podaci se mogu spremiti u STL formatu čineći ih kompatibilnim za rad na različitim platformama.

SICAT

Kroz suradnju sa SICAT-om, DÜRR DENTAL ostao je vjeran svojoj filozofiji pomaganja dentalnim ordinacijama da se pripreme budućnosti sa poboljšanim radnim procesima. Stranke obaju kompanija imaju benefit od toga, jer implantološko planiranje bazirano na podacima iz CEREC sistema sada se također mogu ostvariti uz DÜRR DENTAL RTG uređaje. Već više od desetljeća, SICAT je opskrbio aplikacije orijentirane na specijalističke primjene sa inovativnim rješenjima za mnoga specijalistička područja digitalne stomatologije. Uz SICAT Implant 2.0 Vaše planiranje implantacije sada je još brže i lakše. Možete naručiti SICAT kirurške šablone direktno iz softvera kako biste pretočili Vaše implantološko planiranje izravno u ordinaciju.

Durr Dental
Durr Dental

VistaSoft Trace

Zahvaljujući inovativnoj i opsežnoj umjetnoj inteligenciji, kefalometrijske analize mogu se izvesti unutar par sekundi uz VistaSoft Trace. Ovaj jednostavan softverski dodatak identificira referentne točke i siluete mekog tkiva te ih automatski spaja na RTG snimci. VistaSoft Trace također omogućuje preklapanje snimaka iz različitih stadija terapije kako bi se terapija mogla pratiti i nadzirati od početka do kraja. Softver također nudi i simulaciju i prikaz terapije bazirani na podacima o planiranju terapije kako bi se potencijalan uspjeh terapije mogao ilustrirati prije nego terapija uopće započne.

DÜRR DENTAL iPad aplikacija

DÜRR DENTAL iPad aplikacija može se koristiti za slanje zahtjeva za RTG snimanjem ili skeniranjem direktno sa iPad uređaja u VistaSoft softver. Također možete pregledavati RTG i intraoralne snimke zajedno sa pacijentima na iPad-u što pomaže pacijentima u razumijevanju terapije koju dobivaju.

Durr Dental
Durr Dental

VistaSoft Cloud

VistaSoft Cloud nudi savršenu platformu za dijeljenje RTG snimaka jednostavno, povoljno i efikasno sa kolegama, laboratorijima, klinikama ili pacijentima. Uz samo jedan klik i odgovarajuću e-mail adresu možete dijeliti i komentirati snimke učitane na cloud-u. Ne može biti učinkovitije od toga. Podaci o snimci šalju se preko VistaSoft Cloud-a u skladu sa Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR).

VistaSoft dio je VistaSystem obitelji dijagnostičkih rješenja

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden