VistaVox S

Durr Dental VistaVox S: CBCT dijagnostika na novom nivou

Idealan CBCT volumen, lako pozicioniranje, snimke visoke kvalitete: VistaVox S predstavlja prekretnicu na polju 3D RTG sistema. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, 3D snimke generirane pomoću ovog uređaja pokrivaju sve što Vam treba za pouzdanu dijagnozu, dobro osnovane odluke o terapiji i uvjerljivu komunikaciju sa pacijentima. S-Pan tehnologija VistaVox S uređaja generira precizne OPG snimke u najboljoj DÜRR DENTAL kvaliteti.

Što čini VistaVox S tako posebnim?

Idealna veličina volumena

Idealna veličina volumena usklađena s oblikom čeljusti (Ø 130 x 85 mm)

Izvanredna kvaliteta snimke

U 2D-u i 3D-u zahvaljujući visokoj rezoluciji CsI senzora i veličini piksela od 49.5 μm

Ergonomski i intuitivan

Moderan i intuitivan VistaSoft dijagnostički softver

Brz

Kefalometrijske projekcije u trajanju od samo 1.9s pri niskoj dozi

Durr Dental VistaSoft

VistaVox S nudi idealnu veličinu volumena prilagođenu obliku čeljusti

Specijalna funkcija VistaVox S uređaja je CBCT volumen baziran na ljudskoj anatomiji, precizno predstavljajući područje u dentalnoj regiji koje Vam je potrebno za dijagnostiku.

Durr Dental

Vidite više zahvaljujući većem vidnom polju

Vidno polje oblikovano prema čeljusti mapira dijagnostički relevantni raspon volumena od 130 mm i stoga je vidljivo veće od najčešće korištenog volumena Ø 80 x 80 mm. Zahvaljujući optimiziranom obliku volumena, VistaVox S također pokriva područje stražnjih molara.

Durr Dental

Dodatni volumeni ø 50 x 50 mm u veličini voksela od 120 µm ili 80 µm

VistaVox S nudi deset dodatnih volumena Ø 50 x 50 mm: pet za gornju i pet za donju čeljust. Oni se koriste ako indikacija zahtijeva samo određenu regiju čeljusti, npr. za endodontsku ili implantološku terapiju. Ovisno o potrebnom nivou detalja na snimci, volumeni se mogu snimiti sa veličinom voksela od 80 ili 120 µm.

Durr Dental

Istraživanje o potrebnom vidnom polju u 3D dentalnoj dijagnostici

1,020 pacijenata pregledani su u studiji dr.Johannes Krausa. Studija je pokazala da su potrebni volumeni visine 85 mm i promjera 110 mm kako bi se pokrila cijela dentalna regija. Uz volumen Ø 80 x 80 mm, samo se 1.4% pacijenata moglo u potpunosti pokriti. Suprotno tome, volumen oblikovan prema čeljusti VistaVox S uređaja pokriva dentalnu regiju svih pacijenata.

VistaSoft 3D

VistaSoft 3D nudi različite prikaze kod dijagnostike CBCT snimaka: panoramski, transverzalno višesloji (TSA) i multiplanarno rekonstrukcijski (MPR). VistaVox sistem uključuje VistaSoft softver za neograničeni broj računala i plutajuću licencu za tri 3D radne stanice.

Durr Dental VistaSoft

S-Pan tehnologija: ekstremno oštre snimke za još pouzdaniju dijagnostiku

Uz S-Pan tehnologiju, područja snimke koja najbolje odgovaraju anatomiji pacijenta automatski se odabiru iz velikog broja paralelnih slojeva. Ti dijelovi snimaka spajaju se kako bi stvorili panoramsku snimku, koja se fokusira na stvarnu anatomiju pacijenta. Devijacije iz prosječne denticije uzimaju se u obzir, kao i individualni kutovi zuba. Rezultat je snimka impresivne jasnoće u kojoj ćete moći odmah i jednostavno locirati sve relevantne anatomske strukture. Kako se rekonstrukcija usklađuje sa stvarnom pozicijom zagriza, nepravilno pozicioniranje se kompenzira do određene mjere. To štedi vrijeme u ordinaciji i sprječava ponovno uzimanje snimke.

VistaVox S Ceph: 3 u 1 sistem

Uz dodatak različitim CBCT volumenima i 17 panoramskih programa, VistaVox S Ceph također nudi i šest vrsti snimaka za kefalometrijska snimanja. Vrlo kratko vrijeme snimanja koje počinje od samo 1.9 sekundi pomaže u izbjegavanju artefakata nastalih zbog pomaka prilikom ekspozicije te smanjuje dozu radijacije. Moderan visoko osjetljivi CsI senzor omogućuje izvrsnu kvalitetu snimke.

Durr Dental
Durr Dental
Durr Dental
Durr Dental
Durr Dental
Durr Dental
Durr Dental

3D redukcija metalnih artefakata (MAR)

Metalni artefakti pravi su izazov za 3D snimke. U trodimenzionalnoj rekonstrukciji, radiopaktni objekti stvaraju sjene (područja koja se prikazuju potpuno bijelima) i pruge. Posebice kod pacijenata sa metalnim protezama, ovi artefakti čine dijagnostiku osjetno težom. VistaVox MAR eliminira te metalne artefakte automatski uz pomoć najmodernijih algoritama i kao reultat omogućuje prikaz anatomskih struktura puno bolje.

VistaSoft Umjetna Inteligencija

Uz VistaSoft paket dobivate pristup snažnim AI funkcijama koje će učiniti Vaš svakodnevni rad značajno efikasnijim. Asistirano označavanje mandibularnog kanala, anatomsko prilagođavanje krivulje panoramskih snimaka i inteligentna analiza kefalometrijskih snimaka samo su neke od pametnih značajki koje pružaju VistaSoft Umjetna Inteligencija.

Durr Dental

Galerija snimaka

DÜRR DENTAL dijagnostički softver

DÜRR DENTAL dijagnostički softver koristi se u ordinacijama diljem svijeta već više od 20 godina i dostupan je u 20 jezika. Dijagnostički softver nudi najveću razinu jednostavnosti, kompatibilnosti i efikasnosti. Svi digitalni DÜRR DENTAL dijagnostički sistemi upravljaju se putem DÜRR DENTAL dijagnostičkih softvera. Istodobno ste podržani sa integriranim dijagnostičkom alatima.

Durr Dental

Tehnički podaci VistaVox S i VistaVox S Ceph

RTG generator / fokalna točka

60-99 kV; 4-16 mA

/ 0.5 mm

Vrijeme ekspozicije

1.9 – 18 s

Korisničko sučelje

7” ekran u boji osjetljiv na dodir

Pozicioniranje pacijenata

Više vrsta zagriznih blokova


i bočni fiksatori glave

Tehnologija panoramskog / CBCT senzora

/ veličina piksela

CsI CMOS

/ 49.5 μm
Veličine CBCT volumena
5×5, 13×7, 13×8.5 cm
HQ snimanjeDa
SQ snimanje pri niskoj doziDa
Tehnologija panoramskog snimanja S-Pan
Broja panoramskih programa17

Kefalometrijska ruka

(opcija)

Na lijevoj strani

Tehnologija kefalometrijskog senzora / veličina piksela

CsI CMOS

/ 100 μm
Broj kefalometrijskih programa6

Quickshot funkcija

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Daljinski eksponator

Da

Visina 1,406–2,206 mm
Širina (Ceph)1,212 mm (1,941 mm)
Dubina (Ceph)1,545 mm (1,615 mm)
Težina (Ceph)180 kg (202 kg)

VistaSoft dio je VistaSystem obitelji dijagnostičkih rješenja

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden