Dentsply Sirona CEREC

Dentsply Sirona – Jednostavnost skeniranja

Skeniranje bez kontrastnog praška, jednostavno rukovanje i precizni 3D skenovi cijele čeljusti u boji! Sa svojim uskim dizajnom i malom težinom Dentsply Sirona CEREC Omnicam prirodno leži u ruci što čini skeniranje lakšim, intuitivnijim i ergonomskijim nego ikada prije. CEREC Omnicam omogućuje i analizu boje skeniranog zuba te također nudi širenje ponude na terapiju ortodontskim udlagama. To čini CEREC Omnicam jedinstvenim multitalentom a Vama nudi sve što je potrebno za siguran korak u ordinacijski CAD/CAM sistem.

Prednosti CEREC Omnicama

 • Skeniranje u boji bez uporabe praška
 • Jednostavno rukovanje
 • Brzi i precizni skenovi cijele čeljusti
 • Jednostavna analiza nijansi boje
Dentsply Sirona CEREC

Skeniranje bez kontrastnog praška

CEREC Omnicam omogućuje Vam skeniranje prirodnih zubnih supstanci i gingive bez uporabe kontrastnog praška. To uklanja ekstra korak u radnom tijeku, smanjuje proces učenja i čini uzimanje otiska ugodnije prema pacijentima te štedi više vremena.

Dentsply Sirona CEREC

Ergonomsko i efikasno skeniranje

CEREC Omnicam savršeno leži u ruci korisnika. Zahvaljujući tankom tijelu i kompaktnom vrhu kamere, skeniranje posteriornih zubi ne čini nikakav problem. Bez obzira na to da li pacijent sijedi ili je polegnut, možete ergonomski skenirati gornju ili donju čeljust bez prilagodbe Vašeg prirodnog držanja.

Digitalni otisci kao kontinuirano snimanje

Uzimanje digitalnog otiska sa CEREC Omnicam-om je kontinuirani video proces. Jednostavno podignite kameru iz držača i postavite CEREC Omnicam blizu površine zuba kako bi započeli sa skeniranjem. Pripreme koje uzimaju vrijeme kako biste precizno mogli uzeti intraoralni otisak sada su prošlost.

Dentsply Sirona CEREC

Precizne 3D snimke u prirodnoj boji

Precizni 3D model omogućuje Vam jasno razlikovanje između margine preparacije i gingive. To olakšava točnu definiciju margine u kasnijem procesu dizajniranja u CEREC softveru.

Dentsply Sirona CEREC

Analiza boje zuba

Nova funkcija analize boje zuba omogućuje analizu nijanse svakog zuba bazirane na Vašem skenu sa CEREC Omnicam kamerom. To Vam daje objektivnu podršku u odabiru prave boje restauracije.

Dentsply Sirona CEREC

Brzo i precizno skeniranje cijele čeljusti

Funkcija navođenog skeniranja pomaže Vam u stvaranju digitalnog otiska cijele čeljusti, brzo i precizno. Softver je osmišljen tako da je jednostavno učiti raditi sa kamerom: povratne informacije i detaljne instrukcije daju Vam na znanje što trebate raditi tijekom cijelog procesa skeniranja. Ta jednostavna uporaba znači da proces uzimanja otiska možete povjeriti Vašim asistentima. Digitalni podaci omogućuju brz izvoz otiska trećim stranama za izradu ortodontskih udlaga ili za izradu kompleksnih laboratorijskih indikacija.

CEREC Omnicam tehnički podaci

Tehnika snimanja

Kontinuirano zaprimljeni podaci generiraju 3D model

Područje aplikacije

Pojedinačni zub, kvadrant, cijela čeljust.

Dimenzije

Ukupna dužina: 228 mm
Dužina rukava kamere: 108 mm
Visina i širina rukava tip: 16 mm

Težina

313 g

Razmak od površine zuba

0 – 15 mm

Bez naknade za uporabu Sirona Connect

Slanje otiska u vanjski laboratorij

3D snimka u prirodnoj boji

Bez uporabe praška

Prednosti

  Jednostavna uporaba

  Skeniranje bez praška

  Precizni 3D model u prirodnim bojama

  Brzi i precizni sken cijele čeljusti

CEREC Omnicam varijacije izvedbi

 • CEREC AC (Acquisition Center) – Mobilna verzija na kotačićima
 • CEREC AI (Acquisition Integrated) – Integrirana izvedba u stomatološkoj jedinici

Jednostavno zapanjujuća u svakom pogledu: nova CEREC AC (Acquisition Center) jedinica

Nova akvizicijska jedinica (AC) je radna stanica osmišljena za modernu stomatologiju sa stomatolozima u mislima. Dolazi sa touch pad-om i pomičnim ekranom osjetljivim na dodir, širokog formata 16:9 nudeći visoko intuitivnu i ergonomsku radnu platformu.

Dentsply Sirona CEREC

CEREC AI (Acquisition Integrated) – Integrirana, ekonomična izvedba

Za mnoge CEREC korisnike, rad sa CEREC sistemom je fiksni dio svakodnevne radne rutine. Uz CEREC AI, Sirona sada nudi komforno rješenje koje se sastoji od CEREC Omnicam kamere na pokretnom nosaču (ruci) koja je integrirana u TENEO stomatološku jedinicu i od odvojenog računala sa ekranom kojeg možete postaviti na liječnički element. Na taj način, pristup CEREC Omnicam kameri je moguć čak i u radnoj poziciji ‘12 sati’. I Vi i Vaši pacijenti moći čete vidjeti cijeli radni tijek skeniranja i dizajniranja direktno na tabletu koji se nalazi na liječničkom elementu.

Dentsply Sirona CEREC

Korak 1: Skeniranje

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska. Koristite CEREC Primescan ili CEREC Omnicam za precizne 3D otiske u prirodnoj boji.

Korak 2: Dizajniranje

Nakon analiziranja cijelog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge za restauraciju. To brže dovodi do faze izrade. Jasno i vizualno privlačno korisničko sučelje doprinosi tome.

Korak 3: Izrada

CEREC glodalice i CEREC softver savršeno su usklađeni. Glodanje/brušenje dizajna restauracija je ekstremno precizno, dajući Vam glatke površine i rubove i vrlo fine fisure.

Korak 4: Sinteriranje i glaziranje

Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se i glaziraju u CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje neviđeno kratko vrijeme sinteriranja i pečenja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

 • Hidden