Primescan Connect

Dentsply Sirona Primescan Connect – Lako skeniranje, jednostavna suradnja

Predstavljamo Vam Primescan Connect: intraoralni skener visokih performansi dostupan i u laptop konfiguraciji. Uživajte u svim benefitima Primescan-a po povoljnijoj cijeni.

Primescan je intraoralni skener koji omogućuje visoko precizne intraoralne skenove u ustima pacijenta bez uporabe tradicionalnih materijala za uzimanje otisaka. Uz pojednostavljeno skeniranje i posloženi radni koncept, Primescan Connect je odličan početak u digitalnoj stomatologiji.

Postignite bolju dijagnostiku, planiranje terapije i ubrzajte financijski rast istodobno poboljšavajući iskustvo uzimanja otiska pacijentima.

Dentsply Sirona

Zašto započeti sa Primescan Connectom?

Brzina

Skeniranje cijele čeljusti moguće je u manje od minute.

Jednostavnost

Pomaže u pojednostavljivanju procesa skeniranja, kako biste mogli prepustiti proces Vašem timu i na taj način provesti više vremena s ostalim pacijentima.

Preciznost

Izvrsni skenovi bez obzira na površinu ili težinu područja koje je potrebno skenirati.

✅ Fleksibilnost

Zauzima malo prostora, lako se namješta i jednostavno se integrira u radni proces ordinacije.

Podignite ordinaciju na viši nivo

Primescan Connect pomaže u širenju ordinacije u svijet digitalne stomatologije. Povežite se sa ekspertnim labosima, pojednostavnite postojeći radni proces i jednostavno integrirajte nove radne procese.

Dentsply Sirona

Sloboda odabira preferiranog labosa

Connect Case Center digitalna platforma za slanje narudžbi, omogućuje jednostavno slanje otiska iz ordinacije u labos. Primescan Connect je otvoreni skener, što znači da možete poslati podatke u bilo koji labos po Vašoj želji, a oni će zaprimiti visoko kvalitetne podatke točno u formatu koji im je potreban.

  • Prenesite digitalnu narudžbu u labos u par sekundi – i sve to u skladu sa HIPPA i GDPR​ regulativama
  • Bez plaćanja licenci. Ikada!
  • Validirane opcije povezivanja sa vodećim softverima za labos: 3Shape, Exocad, itd.​
  • Pristup validiranim terapijskim rješenjima iz Dentsply Sirona-e: SureSmile udlagama, digitalnim implant rješenjima putem Simplant i Atlantis servisa

Saznajte više ->

Dentsply Sirona

Radni proces

Od solo krunica do zahtjevnijih slučajeva, Primescan Connect nudi jednostavnu integraciju i širenje za bilo koji radni proces: restorativa, implantologija, ortodoncija i terapijski aparatići.

Saznajte više ->

Dentsply Sirona

DS Core – daje Vam snagu da učinite više

DS Core je online platforma koja kombinira usluge i tehnologiju kako bi Vam ponudili punu potporu kroz cijeli tijek rada sa pacijentima. Uparite Primescan Connect sa DS Core-om kako biste ostali povezani sa labosima i partnerima.

Uz jednostavan pristup i funkcionalnost dijeljenja, DS Core pojednostavljuje dijeljenje datoteka između partnera i poboljšava kolaboraciju.

  • Opsežna baza podataka sa različitim medijima
  • Cloud spremanje podatak uz automatski upload
  • Lako šaljite podatke o pacijentima Vašim partnerima i labosima
  • Najmodernija tehnologija i kiber-sigurnost koji pomažu u čuvanju privatnosti podataka o pacijentima

Saznajte više ->

Želite izrađivati ljuskice, krunice i mostove u Vašoj ordinaciji? Prijeđite na CEREC sistem!

Korak 1: Skeniranje

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska. Koristite CEREC Primescan ili CEREC Omnicam za precizne 3D otiske u prirodnoj boji.

Korak 2: Dizajniranje

Nakon analiziranja cijelog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge za restauraciju. To brže dovodi do faze izrade. Jasno i vizualno privlačno korisničko sučelje doprinosi tome.

Korak 3: Izrada

CEREC glodalice i CEREC softver savršeno su usklađeni. Glodanje/brušenje dizajna restauracija je ekstremno precizno, dajući Vam glatke površine i rubove i vrlo fine fisure.

Korak 4: Sinteriranje i glaziranje

Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se i glaziraju u CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje neviđeno kratko vrijeme sinteriranja i pečenja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden