Restorativa uz CEREC

Dentsply Sirona CEREC glodalice

Dentsply Sirona CEREC – Restauracije u jednoj posjeti

Već 30 godina CEREC je sinonim za kreaciju keramičkih restauracija u jednoj posjeti. Danas, 6.5 milijuna pacijenata svake godine prođe kroz restorativni zahvat uz CEREC sistem što je više od godišnjeg broja posjetitelja Eiffel-ovog tornja u Parizu.

Impresivan radni tijek je rezultat savršene interakcije između hardvera i softvera. Počevši sa digitalnim otiskom i potpuno novim CEREC Primescan-om, koji je baza za izvanredne rezultate, potpomognuti CEREC Software-om i brzim i preciznim CEREC glodalicama te najmanjom peći za sinteriranje na tržištu CEREC SpeedFire-om, cjelokupni rezultat je savršeno oblikovana restauracija na zadovoljstvo Vas i Vaših pacijenata.

Dentsply Sirona CEREC glodalice

“Podcijenio sam koliko su moji pacijenti zadovoljni sa jednoposjetnom terapijom a posebice koliko šire riječ o pozitivnom iskustvu! ”

Dr. Tim Nolting, stomatolog iz Freudenberg-a, Njemačka

Izrada restauracije u samo nekoliko koraka

Korak 1: Skeniranje

Poštedite Vaše pacijente nelagode konvencionalnog uzimanja otiska. Koristite CEREC Primescan ili CEREC Omnicam za precizne 3D otiske u prirodnoj boji.

Korak 2: Dizajniranje

Nakon analiziranja cijelog skena, CEREC softver generira izvanredne prijedloge za restauraciju. To brže dovodi do faze izrade. Jasno i vizualno privlačno korisničko sučelje doprinosi tome.

Korak 3: Izrada

CEREC glodalice i CEREC softver savršeno su usklađeni. Glodanje/brušenje dizajna restauracija je ekstremno precizno, dajući Vam glatke površine i rubove i vrlo fine fisure.

Korak 4: Sinteriranje i glaziranje

Potpuno anatomske restauracije od cirkona sinteriraju se i glaziraju u CEREC SpeedFire peći. Indukcijska tehnologija omogućuje neviđeno kratko vrijeme sinteriranja i pečenja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden