Dentsply Sirona RTG softver

Dentsply Sirona – Optimalan radni proces uz jasnu strukturu menija

Sidexis 4 je softver uz pomoć kojeg ćete doći do jasne dijagnoze. On efikasno strukturira Vaš radni tijek kroz svoj moderan i intuitivan dizajn te služi kao baza za daljnju terapiju i dijagnozu.

To znači da pred Vama imate sve što Vam treba. Uz Sidexis 4, možete primijeniti sve prednosti integrirane dentalne radne rutine kako biste dobili optimalne rezultate. RTG softver štedi vrijeme, siguran je i poboljšava Vaše rezultate. Istodobno, njegovo nagrađivano sučelje čini uporabu izuzetno jednostavnom. Sidexis 4 nudi brojne mogućnosti kod snimanja, analiziranja, dijagnostike, komunikacije sa pacijentima i jednostavnog transfera snimaka. Najčešće korišteni alati kod dijagnostike jasno su vidljivi i omogućuju intuitivan rad.

Sidexis 4 je softver za jasnu dijagnostiku. A ovo su razlozi:

Integrirani radni tijek koji otvara nove mogućnosti u ponudi ordinacije

U Sidexis 4 koji služi kao baza, možete integrirati ostala rješenja iz Dentsply Sirone, koja Vam daju terapijske opcije u implantologiji, kod terapije opstruktivne apneje, funkcionalnoj dijagnostici i endodonciji.

Moderan dizajn za intuitivnu uporabu, za cijeli tim

Odlična struktura softvera smanjuje mogućnost grešaka i omogućuje bolji radni tijek, što štedi i vrijeme i novac.

Najbolja podrška u opsežnoj 2D i 3D dijagnostici

U radnom području softvera možete istodobno uspoređivati intraoralne, 2D i 3D snimke, čak i STL datoteke.

Redovna ažuriranja daju nove opcije

Svaka nova verzija softvera dodaje nove mogućnosti i poboljšanja postojećeg Sidexis 4 softvera i Dentsply Sirona opreme, za još bolji radni proces.

Istaknute značajke

Dentsply Sirona Sidexis 4

Radno područje

Sidexis 4 digitalno radno područje karakterizira njegova fleksibilnost, prikaz svih vrsta snimaka i jedinstveno sučelje. Sve 2D, 3D i intraoralne snimke mogu se namještati i gledati istodobno – osiguravajući da su sve snimke dostupne za dijagnostiku. Na primjer, moguća je jednostavna, brza i neproblematična unakrsna usporedba intraoralne i 3D snimke – kako bi se značajno poboljšala dijagnoza i plan terapije. Intuitivni softver omogućuje idealne uvjete za pravilnu dijagnozu, od konzultacije sa pacijentom do planiranja terapije i simulacije.

Dentsply Sirona Sidexis 4

Vremenska crta

Zahvaljujući Vremenskoj crti, pregled cijele povijesti snimanja pojedinog pacijenta možete vidjeti u jednom prozoru. To daje intuitivnu vremensku dimenziju Vašim dijagnostičkim opcijama.

Dentsply Sirona Sidexis 4

Funkcija Usporedbe

Korisna funkcija Usporedbe je jedna značajka softvera zbog koje ćete se zapitati zašto ta funkcija nije postojala prije: za rad u usporednim prozorima i istodobnu evaluaciju nekoliko snimaka.

Video Sidexis 4 softvera

Galerija

Usporedba 3D volumena
Sagitalna 3D usporedba
Aksijalna 3D usporedba
Radno područje

Dodatne funkcije

 • Filtriranje i procesiranje snimaka za poboljšani proces evaluacije i komunikaciju sa pacijentom (automatski, individualno namjestivi filteri mogu se namjestiti kako bi uštedili još više vremena)
 • Alati za mjerenja i anotacije
 • Integracija snimki u radni tijek iz svih Dentsply Sirona uređaja (RTG uređaji, stomatološke jedinice, intraoralne video kamere, CEREC, SICAT Air i SICAT Function) i nekih uređaja od ostalih proizvođača
 • Predlošci za efikasno intraoralno snimanje
 • Brz i intuitivan uvoz snimaka
 • Nadzor direktorija: Sidexis 4 može nadzirati mapu na računalu ili u mreži i automatski uvoziti snimke koje se u nju postave. Integracija Vašeg DSLR fotoaparata i Sidexis 4 softvera izuzetno je jednostavna.
 • Izvoz snimaka u različitim formatima, npr. kao DICOM i PDF ili kao Viewer – brzo i jednostavno
 • Kontrola opcija na Dentsply Sirona stomatološkim jedinicama uklj. automatsko namještanje naslona za glavu ili prikaz apeks lokatora na monitoru stom.jedinice
 • SICAT Implant dodatak za integriranu implantologiju
 • Sučelje za integraciju dodatnog softvera poput softvera za menadžment pacijenata

Više od dijagnostike – Sidexis 4 nudi prava terapijska rješenja

Sidexis 4, sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem i prikazom različitih vrsta snimaka – bilo da se radi o intraoralnim, 2D ili 3D – povećava efikasnost Vaše ordinacije i preciznost Vaše dijagnostike poput niti jednog drugog softvera. No Dentsply Sirona ne staje samo na dijagnostici – naša rješenja omogućuju Vam planiranje terapija za brojna druga zdravstvena stanja i prilagođava terapiju prema individualnim potrebama pacijenta. Cjelokupni proces ostaje u Vašoj ordinaciji a Vaši pacijenti će cijeniti Vaše moderne i razumljive metode liječenja. Za zadovoljne pacijente i pouzdani rad u Vašoj ordinaciji.

Povezana dijagnostička rješenja

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

 • Hidden