Dentsply Sirona SICAT Endo

Dentsply Sirona SICAT Endo – Prvo rješenje za vođenu endodonciju

SICAT Endo je prvo i jedino 3D rješenje za dijagnozu i planiranje endodontske terapije. Uz pregledniju realizaciju navođene terapije korijenskih kanala, SICAT Endo pojednostavljuje cjelokupni proces nudeći sigurnost i bezbrižnost.

Prednosti ukratko

Jednostavna identifikacija svih kanala u 3D-u

Spajanje 2D i 3D RTG snimke pojednostavljuje proces dijagnoze i omogućuje simultanu navigaciju kroz 2D i 3D snimke, omogućujući jednostavnu identifikaciju svih korijenskih kanala.

Ustvrdite točnu radnu duljinu i dubinu kaviteta uključujući izvanredni pogled od 360 stupnjeva

Integrirani optički otisak nudi preciznu vizualizaciju okluzalnih referentnih točaka

Za optimizirani plan preparacije pristupa kroz kavitet i utvrđivanje radne dužine.

SICAT Endo radni proces:

1. RTG snimka

Koristeći XISO AE ili XIOS XG Supreme intraoralni senzor, u kombinaciji sa CBCT snimkom dobivenom sa Dentsply Sirona 3D RTG-om, možete odmah započeti sa dijagnozom i planom terapije zahvaljujući potpunoj integraciji SICAT Endo i Sidexis 4 softvera.

Dentsply Sirona 3D RTG

2. Identificirajte i dijagnosticirajte korijenske kanale

Identificirajte i dijagnosticirajte sve korijene kanala lako i pouzdano. Koristite najmodernije opcije vizualizacije fokusirane na endodontsku dijagnostiku i precizno ustvrdite radnu duljinu.

Dentsply Sirona 3D RTG

3. Konzultacije sa pacijentima

Mogućnost kreiranja strategije terapije dati će Vam podršku prilikom konzultacije sa pacijentima, rezultirajući poboljšanom komunikacijom sa pacijentima i prihvaćanjem od strane pacijenata.

Dentsply Sirona 3D RTG

4. SICAT ACCESSGUIDE za ortogradnu endodonciju

SICAT ACCESSGUIDE je prva i jedina šablona specijalno dizajnirana za ortogradnu endodonciju za terapiju sa boljom predvidivosti. Za daljnje informacije o SICAT ACCESSGUIDE-u molimo Vas da slijedite sljedeći link: www.sicat.com/products/endodontics/accessguide

Dentsply Sirona 3D RTG

SICAT Endo video uputstva

SICAT Endo i CAD/CAM integracija

Moguće je spojiti CBCT snimku sa CAD/CAM skenom. U sljedećem primjeru možete vidjeti kako.

Označavanje korijenskih kanala u 3D-u

Naučite kako označavati korijenske kanale, u oboji i 3D-u. Ovaj video prikazuje kako analizirati CBCT snimku kako biste dobili sve odgovore, zahvaljujući intuitivnom procesu rada i rotaciji od 360 stupnjeva oko kanala.

Spajane intraoralnih snimaka

Snimke dobivene pomoću XIOS senzora mogu se spojiti sa CBCT snimkom kako biste vidjeli kako je senzor pozicioniran. Ovaj video prikazuje kako se ova funkcija može koristiti.

SICAT Endo opće funkcije

Svi SICAT programi imaju iste opće funkcije u radu sa CBCT snimkom. Bazirano na ovom primjeru u SICAT Endo programu, možete naučiti kako ih koristiti.

Povezana dijagnostička rješenja

Dentsply Sirona je razvila cijelu obitelj softverskih rješenja kako bi poboljšala dijagnozu i mogućnosti liječenja pacijenata:

Pošaljite upit za ovaj proizvod:

  • Hidden