Evo kako Primescan™ intraoralni skener potpomaže u boljem snu

Dentsply Sirona Primescan

Prema Dr. Shouresh Charkhandeh-u, stomatologu i edukatoru o dentalnoj medicini spavanja, više od milijardu ljudi na svijetu pati od tegoba izazvanih poremećajem disanja, a mnogi od njih mogu imati koristi od terapije oralnim aparatićima (OAT). No kakve to veze ima sa Vašom ordinacijom i Primescanintraoralnom skenerom?

Razmotrite ovo: više od 45% Vaših pacijenata hrče u snu. A 26% odraslih u dobi od 30 do 70 godina pati od opstruktivne apneje u snu (OSA) – značajnoj kroničnoj bolesti koja ima potencijal ugroze Vašeg života. Provjereni Dentsply Sirona sistem za rješavanje problema sa apnejom u snu započinje sa Primescan intraoralnim dentalnim skenerom koji nudi komforno, najmodernije rješenje koje može transformirati živote Vaših pacijenata.

Dr. Charkhandeh “Provjereno digitalno rješenje u suradnji između Primescan-a i Panthera-e kombinira impresivnu preciznost, efikasnost i jednostavnost uporabe Primescan-a i Panthera Dental-ovu preciznu i svestranu proizvodnju što omogućuje stomatolozima diljem svijeta da pomognu svojim pacijentima koji pate kako bi mogli živjeti duži, bolji i zdraviji život. ”

Rastuća prilika za pacijente i ordinaciju

Ova rješenja koja mijenjaju živote i pomažu u rastu ordinacije mogu se koristiti od hrkanja do blage i umjerene opstruktivne apneje. Također su pogodna i za iznimne opstruktivne apneje gdje pacijenti nisu pogodni za terapiju kontinuiranim pozitivnim tlakom u dišnim putovima (CPAP).  Tradicionalno, CPAP terapija ima nisku stopu pogodnosti za pacijente, čak do 50% je ne pogodno za terapiju nakon 6 mjeseci.

Benefiti digitalnog rješenja za spavanje uz Primescan

Uzimanje digitalnog otiska uz Primescan intraoralni skener čini lakše širenje ordinacije u smjeru ponude rješenja za problem opstruktivne apneje uz efikasno i djelotvorno rješenje.

Izvrsni rezultati. Primescan daje pouzdane, visoko kvalitetne podatke o skenu kako bi se izradio prilagođeni aparatić za spavanje, što štedi vrijeme i gotovo u potpunosti eliminira potrebu za prilagodbama prilikom posjete pacijenta.

Izvanredna higijena. Kontrola nad infekcijama nikada nije bila toliko važna za Vašu ordinaciju. Primescan nudi svestrana rješenja za čišćenje i dezinfekciju i skenera i akvizicijske jedinice. Dodatno, imate potpuno digitalan rad, bez potrebe za analognim otiscima.

Efikasnost ordinacije. Primescan Vam omogućuje da uzimate potpune skenove čeljusti (gornja, donja čeljust i bukalni zagriz) u manje od minute. Tako je lako koristiti ga da proceduru skeniranja možete povjeriti Vašim asistentima.

Iskustvo pacijenata. Ovo napredno rješenje u aparatićima za spavanje daje Vam priliku da ponudite moderan proizvod koji tretira problem sa hrkanjem ili apnejom u snu, što daje veće zadovoljstvo Vašim pacijentima dok istodobno raste Vaša ordinacija.

Jednostavno: skeniranje, slanje i terapija

Primescan je idealna početna točka za digitalno rješenje koje pomaže Vašim pacijentima koji pate od hrkanja ili opstruktivne apneje.

SKENIRANJE: Cijela polovica čeljusti može se skenirate za cca. 30 sekundi (ili gornja i donja za manje od minute) zajedno sa registracijom protruzionog zagriza koristeći Connect software.
SLANJE: Pošaljite podatke o skenu partneru po Vašem odabiru koristeći Connect Case Center. Dentsply Sirona surađuje sa Panthera® Dental-om, čiji se najmoderniji aparatići izrađuju od najlona medicinskog razreda, najviše kvalitete uz izvanrednu intraoralnu haptiku.
TERAPIJA: Precizni skenovi, plus provjereni sistem, daju prilagođeno rješenje za svakog pacijenta.

A sada, uvjerite sami sebe

Primescan intraoralni skenovi mogu biti početak uspješne terapije opstruktivne apneje – terapije koja zadovoljava potrebu Vaših pacijenata i Vaše ordinacije. Zatražite demo Primescan skenera.